Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce vinovaţi a găsit Gică Hagi după umilinţa trăită de Farul: "Pe cei tineri să-i lăsaţi în pace! Voi lua decizii în iarnă"

Ce vinovaţi a găsit Gică Hagi după umilinţa trăită de Farul: "Pe cei tineri să-i lăsaţi în pace! Voi lua decizii în iarnă"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, a oferit prima reacţie după înfrângerea drastică din Superligă, 0-4 cu Hermannstadt.

Gică Hagi, după Hermannstadt - Farul Constanţa 4-0

FC Hermannstadt a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii. Este cea mai categorică înfrângere a Farului în acest sezon, în care este lider în Superligă.

La finalul partidei, Gică Hagi a fost fair-play şi a felicitat echipa adversă, dar s-a arătat dezamăgit de fotbaliştii săi cu experienţă. De asemenea, "Regele" a anunţat că va lua decizii în privinţa lotului, în perioada de transferuri din iarnă. 

"Din păcate în viaţă mai sunt şi momente de acestea, lecţii de viaţă. Cred că am fost depăşiţi total de adversar din toate punctele de vedere. Am încercat să fac orice pentru ca echipa să fie ehcilibrată. Poate e prea mult ce am făcut. Când se întâmplă un lucru de ăsta trebuie analizat. 

Unele lucruri nu sunt în regulă. Ăia cu exeprienţă nu au jucat. Lăsaţi-i pe tineri în pace, problema e la ceilalţi, la cei care trebuie să dea echilibru. Am făcut lucruri extraoardinare până acum, dar vedem ce facem în viitor. 

Ăsta e fotbalul, felicit echipa gazdă, a făcut un meci perfect, ştiam că e echipă disciplinată. Când eşti lent şi previzibil nu ai cum să depăşeşti mai ales de la mijloc în sus. E mai bine dacă tăcem. 

Mă îngrijorează doar ce am văzut azi la meci, la jucătorii mei, la echipă, în rest nu mă îngrijorează nimic, suntem pe primul loc, cu cele mai multe goluri. 

La noi asta e problema, probabil ne-am dus puţin cam sus, nu am spus la începutul anului că vrem să fim campioni. Eu voi lua decizii în iarnă, vedem în iarnă. Vom face o evaluare ca la doctor. Mergem înainte şi să fim la fel de buni", a declarat Gică Hagi. 

Afla mai multe despre: gica hagifarul constantahermannstadt farul constanta 

viewscnt
Articole similare