Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă negativă înregistrată de Cristiano Ronaldo după umilinţa cu Maroc! Ce nu a reuşit să facă starul portughez, chiar dacă a jucat la 5 Cupe Mondiale

Performanţă negativă înregistrată de Cristiano Ronaldo după umilinţa cu Maroc! Ce nu a reuşit să facă starul portughez, chiar dacă a jucat la 5 Cupe Mondiale

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Echipa naţională a Marocului a învins sâmbătă naţionala Portugaliei, scor 1-0, şi a devenit prima echipă africană din istorie calificată în semifinalele Cupei Mondiale la fotbal.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Youssef En Nesyri, în minutul 42, când a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Attiat-Allah.

Cristiano Ronaldo a început meciul ca rezervă şi a fost introdus în teren în minutul 51. Maroc este neînvinsă cu Walid Regragui pe banca tehnică.

Ronaldo a fost, din nou, rezervă. Starul portughez a intrat în repriza secundă, dar nu a putut să fie eroul de care aveau nevoie lusitanii, astfel că echipa lui a fost eliminată de la campionatul mondial, chiar dacă a avut parte de unul dintre cei mai slab cotaţi adversari. 

Ce nu a reuşit să facă starul portughez, chiar dacă a jucat la 5 Cupe Mondiale

Cristiano Ronaldo a înregistrat şi o bornă negativă după eliminarea din Qatar. Chiar dacă a jucat până acum la 5 Cupe Mondiale, Ronaldo nu a înscris niciun gol în fazele eliminatorii ale competiţiei. 

Ronaldo are în total jucate în fazele eliminatorii de la Cupa Mondială 570 de minute şi a reuşit să expedieze 27 de şuturi.

Cristiano Ronaldo a fost vizibil afectat la finalul meciului şi a izbucnit în lacrimi. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo-maroc-portugalia-cupa mondială 

viewscnt
Articole similare