Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singura nemulţumire a lui Adrian Mutu după meciurile Rapidului: "Dacă au considerat că îşi pot pierde după-amiaza uitându-se la Dortmund, Fiorentina, e problema lor"

Singura nemulţumire a lui Adrian Mutu după meciurile Rapidului: "Dacă au considerat că îşi pot pierde după-amiaza uitându-se la Dortmund, Fiorentina, e problema lor"

Rapid

Comentarii

Borussia Dortmund şi Fiorentina au venit la Bucureşti, dar Arena Naţională a fost mai mult goală la meciurile împotriva Rapidului. Adrian Mutu a făcut referire la miile de locuri libere de pe cel mai mare stadion al ţării.

Adrian Mutu, după ce Rapid Bucureşti a jucat cu Borussia Dortmund şi Fiorentina

”A fost un antrenament bun, mai lung decât de obicei şi mai intens. A fost mai important pentru că am avut în faţă două echipei mari din Europa, dar cred că ne-am descurcat bine.

Am mai recuperat doi jucători, Florin Ştefan şi Alex Ioniţă, au terminat meciul cu bine şi este foarte important pentru noi.

Noi ştiam că în al doilea meci lucrurile vor sta altfel, în ultimele 10 minute am avut şase copii din academie. Ştiam că vom avea probleme, mai ales că avem şi meciul de miercuri, acest derby, nu voiam să risc nimic şi trebuia să împart minutele pentru toţi jucătorii.

Nu este problema mea numărul de fani. Dacă ei au considerat că îşi pot pierde după-amiaza uitându-se la Borussia Dortmund, Rapid şi Fiorentina, bine, dacă nu, este problema lor.

Recunoştinţa este ceva pe care un jucător de fotbal o aşteaptă şi se bucură când o primeşte. Am simţit căldură din partea Fiorentinei şi mă bucură acest lucru.

Ignat a fost cea mai mare surpriză din această seară, este tânăr şi eram foarte curios să îl văd la treabă cu adversari pe măsură, bravo lui”, a declarat Adrian Mutu.

Fiorentina a câştigat turneul de pe Arena Naţională

AC Fiorentina a învins sâmbătă pe Rapid, scor 3-0, în cadrul turneului triunghiular organizat la Bucureşti. Italienii au fost desemnaţi câştigători ai turneului.

AC Fiorentina a învins pe Rapid cu 3-0, prin golurile înscrise de Kouame (min. 30) şi Benassi (min. 43, 60).

Fiorentina a câştigat trofeul pus în joc, după ce a întrecut şi pe Borussia Dortmund cu 2-0 (Mandragora 35, Bonaventura 40).

În primul meci, Borussia Dortmund a învins pe Rapid cu 2-1 (Pohlmann 12, Reyna 50 / Al. Ioniţă 28).

Toate meciurile pot fi văzute integral pe Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: adrian muturapiddortmundfiorentina 

viewscnt
Articole similare