Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu confirmă că Neluţu Varga vrea să îi prelungească contractul la CFR: ”M-am întâlnit cu patronul!”

Dan Petrescu confirmă că Neluţu Varga vrea să îi prelungească contractul la CFR: ”M-am întâlnit cu patronul!”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a susţinut o conferinţă de presă în care a dezvăluit că Neluţu Varga i-a propus prelungirea contractului.

Aventura lui Dan Petrescu la CFR Cluj, întreruptă de două mandate scurte la Guizhou Hengfeng şi Kayserispor, a început în 2017. De atunci, "Bursucul" a câştigat patru titluri de campion, a dus echipa în grupele Europa League şi Conference League, de asemenea a calificat echipa în primăvara europeană din Europa şi Conference League.

”Bursucul” a fost aproape să plece de la CFR în această toamnă. La echipa ardeleană a izbucnit un scandal. Neluţu Varga i-a adus mai multe reproşuri antrenorului, iar Dan Petrescu a dat de înţeles că va pleca. Totuşi, acest lucru nu s-a produs. 

Dan Petrescu a rămas la echipă şi a reuşit să o califice în primăvara din Conference League. Mai mult decât, a înregistrat rezultate pozitive în Superligă şi a revenit pe primele locuri. 

Fostul jucător al lui Chelsea a dezvăluit că Neluţu Varga a avut avut o discuţie cu el în care i-a propus prelungirea, totuşi, nu a fost nimic oficial, iar antrenorul aşteaptă să vadă ce se va întâmpla. 

”M-am întâlnit cu patronul!”

”M-am întâlnit cu patronul acum o lună, cred. Dânsul mi-a propus aşa ceva (n.r. prelungirea contractului), dar nu am discutat nimic. A fost o propunere. Eu am zis ok, când e ceva real şi când într-adevăr se vede oferta sau contractul, veţi afla. Eu am spus că sunt de acord, dacă el vrea acest lucru. Dar mai multe nu am ajuns, poate aşteaptă să se termine aceste trei meciuri, sau vacanţa. Nu ştiu.

Eu mereu am fost de acord, dar au fost alte probleme. Nu a fost problema mea. La un club trebuie să ştii să treci şi peste momentele grele, să fii unit şi când sunt momente grele, nu numai în momentele bune. Nu am de ce să plec de aici, mă simt excelent, am tot ce îmi trebuie.

În continuare sper să fac rezultate, e clar că numai rezultatele mă vor menţine. În momentul când e un proiect mai lung, ar trebui să fie şi răbdare mai multă. Toată lumea ştie ce pot face eu dacă mi se dă o mână liberă.

(n.r. dacă primeşte o ofertă din străinătate) Am mai zis-o mereu. Sunt echipe din Anglia, dacă vin vreodată, asta nu o să fie o problemă să ne înţelegem, dar, în rest, în altă parte, nu cred că are rost să plec. Eu mai am un an şi jumătate de contract, cred că e ok. Dacă e 5 sau un an şi jumătate, nu mai contează.

La fotbal dacă pierzi un meci, se uită tot. Nu-ţi mai dă nimeni 5 ani sau 7 ani, nu mai vrea să te vadă. Cel mai clar e la Mondial. Toţi care pierd îşi dau demisia. Dar înainte puţini au anunţat acest lucru. În fotbal nimeni nu mai are răbdare”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-neluţu varga 

viewscnt
Articole similare