Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul favorit al lui MM pleacă de la FCSB! Dică ştie din interiorul clubului: "În iarna asta" | EXCLUSIV

Noul favorit al lui MM pleacă de la FCSB! Dică ştie din interiorul clubului: "În iarna asta" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a întocmit lista de transferuri la echipă, dar e pregătit să se despartă şi de anumiţi fotbalişti, care fie nu au convins, fie vor avea mai multe şanse la altă echipă pentru a prinde minute. Un nou nume a intrat pe lista plecărilor de la echipa bucureşteană.

Unde poate ajunge noul favorit al lui MM de la FCSB

Gigi Becali negociază transferul lui Kevin Boli, de la FC Botoşani, iar la FCSB e dorit de acţionar şi Arnold Garita, atacantul lui FC Argeş, dar echipa se pregăteşte şi pentru plecări. Malcom Edjouma s-ar putea transfera în străinătate, în timp ce Bouhenna, Şerban, Radu Boboc, Denis Haruţ, Marco Dulca, Ianis Stoica şi Rusu nu mai sunt doriţi. 

Nou-intratul pe această listă este Alexandru Musi, mijlocaşul de 18 ani care se bucură de încrederea managerului general Mihai Stoica. Tânărul promovat de la echipele de juniori ale clubului a prins doar 549 de minute la FCSB, a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă, iar conducerea doreşte ca el să fie doar împrumutat până la finalul sezonului. 

Alexandru Musi urmează să fie împrumutat la o echipă din play-off-ul Ligii 2, pentru a prinde mai multe minute, care să-i permită să fie titular în următorul sezon la FCSB. 

Fostul antrenor al FCSB, Nicolae Dică, a dezvăluit că într-o discuţie cu MM Stoica i-a sugerat acestuia că un împrumut i-ar fi benefic lui Musi.

"Eu l-am folosit o dată titular în campionat. Am ajuns la concluzia asta, discutam cu MM şi îi ziceam că ar fi bine să meargă în Liga 2, la o echipă de play-off, să se vadă reacţiile lui acolo şi din vară să se întoarcă la FCSB. În iarna asta probabil îl vor da împrumut. Decizia e la cei de acolo. 

E finalizator bun, loveşte bine mingea cu dreptul, mi s-a părut interesant. Să vedem cum creşte. De asta l-am introdus titular în campionat", a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport. 

Gigi Becali îl preferă pe Radaslavescu în faţa lui Musi

Alexandru Musi a ajuns în anturajul echipei mari a "roş-albaştrilor" din vara lui 2021. 

”Îmi place Radaslavescu. Dacă crede cineva că am luat ţeapă, se înşală. Îl văd din mişcări că va fi fotbalist. Încă n-are experienţă, e copil, n-a jucat mult, dar se vede dorinţa lui, voinţa de a pasa, se vede că are viziune de joc, viteză şi agresivitate. 

Va fi fotbalist, faţă de Musi, care e adevărat că driblează, face, drege, dar e prea lent. Între Musi şi Radaslavescu, îl aleg pe Radaslavescu, deşi Musi e de la noi.

Veţi vedea cine va fi Radaslavescu la 20 de ani. Va începe echipa cu el, primul pe listă! O să fie jucătorul numărul 1 de la FCSB. E activ, agresiv, se zbate. 

La fotbal, dacă n-ai bărbăţie, să nu-ţi fie frică de minge, eşti mort! Unde e mingea, e şi Radaslavescu, o iubeşte! Are bărbăţie să o primească. Dacă ţi-e frică de minge, că nu ştii ce să faci cu ea, degeaba ai talent”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

  • 2025 e anul în care expiră contractul lui Musi cu FCSB

Afla mai multe despre: alexandru musialexandru musi plecare fcsbnicolae dicamihai stoicamm stoicatransferuri fcsbplecari fcsb 

viewscnt
Articole similare