Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Am fost de acord!". Primul transfer al iernii la FCSB. Cât plăteşte Gigi Becali

ULTIMA ORĂ | "Am fost de acord!". Primul transfer al iernii la FCSB. Cât plăteşte Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte să oficializeze primul transfer al iernii. Părţile discută intens în această perioadă, iar mutarea s-ar putea pentru o sumă modestă, pe placul finanţatorului Gigi Becali.

Primul transfer pregătit de Gigi Becali în iarnă la FCSB

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, este într-o continuă selecţie de fotbalişti pe care să-i transfere, iar după o campanie impresionantă de achiziţii în vară e pregătit şi pentru mercato din iarnă. 

Afaceristul e pregătit să întărească un compartiment unde caută constant fundaşi centrali. 

Se pare că transferul lui Kevin Boli, de la FC Botoşani la FCSB, este în linie dreaptă. Acţionarul de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a oferit noi detalii despre trecerea fundaşului care a cucerit patru titluri de campion în România, unul cu Viitorul Constanţa şi trei cu CFR Cluj. 

După ce a confirmat pentru Orange Sport negocierile dinspre Gigi Becali cu reprezentanţii apărătorului ivorian, Valeriu Iftime a anunţat şi condiţia sa. 

Deja, afaceristul care conduce echipa din Moldova este de acord pentru încă un transfer pe axa FC Botoşani - FCSB, dar are o condiţie, care nu ar fi un impediment pentru Gigi Becali. 

”Nu ştiu dacă pleacă la FCSB, dar există această variantă pe care a spus-o impresarul lui, în principiu am fost de acord, cu o condiţie. Contra unei mici sume de transfer rezonabile”, a dezvăluit Iftime, pentru Prima Sport.

Conform sursei citate, suma de transfer este de 100.000 de euro, pentru Kevin Boli, fundaş central de 31 de ani aflat în ultimele şase luni de contract. 

Înţelegerea dintre Kevin Boli şi Valeriu Iftime e ca fotbalistul să fie lăsat să plece chiar din această iarnă, chiar dacă liber ar fi urmat să devină abia la finalul sezonului. 

La FCSB, Kevin Boli ar urma să se lupte pentru locul de tiular cu Dawa, Tamm şi Iulian Cristea, care va reveni după accidentare. Denis Haruţ şi Rachid Bouhenna sunt pe picior de plecare de sub comanda lui Mihai Pintilii. 

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a confirmat dorinţa lui Gigi Becali de a-l transfera pe Kevin Boli, dar şi ce ar însemna concurenţa din centrul apărării. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbkevin bolitransfer kevin boli fcsbvaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare