Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-a întrebat Becali dacă îi dau drumul”. Transferul dorit de FCSB, în linie dreaptă: ”Dacă vrea, îl las să plece” | EXCLUSIV

”M-a întrebat Becali dacă îi dau drumul”. Transferul dorit de FCSB, în linie dreaptă: ”Dacă vrea, îl las să plece” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Joi seara, FCSB, cu o echipă alcătuită majoritar din juniori, fotbalişti de la formaţia secundă şi jucători aflaţi pe lista neagră a patronului, a reuşit să obţină o victorie surprinzătoare împotriva lui FC Botoşani, care s-a prezentat cu prima echipă, scor 2-0.

Fără vreo şansă realistă de a ajunge în următoarea rundă a competiţiei, FCSB a trimis nu rezervele, ci rezervele rezervelor la Botoşani şi tot a reuşit să se impună.

Juniorii vicecampioanei, mulţi aflaţi la debut, au reuşit să îşi înceapă cariera la profesionişti cu o victorie neaşteptată, scor 2-0, graţie golurilor marcate de Alexandru Musi şi Matei Tănasă.

În urma partidei, contactat de Orange Sport pentru a comenta pe tema înfrângerii echipei sale, Valeriu Iftime a vorbit şi despre plecarea lui Kevin Boli la FCSB.

Gigi Becali anunţase că s-a înţeles cu patronul lui FC Botoşani pentru transferul fundaşului ivorian, pe care îl doreşte de ani buni.

Iftime a recunoscut că a fost întrebat de latifundiar dacă este dispus să renunţe la Boli şi a dezvăluit că, în anumite condiţii, ar fi dornic să îl vândă pe jucător vicecampioanei.

”M-a întrebat Becali dacă îi dau drumul”

Aflat în ultimele şase luni de contract, Iftime a mai punctat că, dacă doreşte, Boli deja poate semna un precontract cu FCSB şi alătura echipei din vară.

”(n.r. Boli ajunge la FCSB în iarnă?) Nu ştiu. Boli are un an contract cu mine, în mod normal în iarnă poate semna cu oricne. Dar dacă copilul îmi spune că vrea să plece, îi dau drumul.

Numai că îi dau drumul cu condiţii. Nu ştiu dacă poţi să iei nu ştiu ce bani pe el, dar pot să îi dau drumul cu nişte condiţii.

(n.r. au fost discuţii cu FCSB?) Nu eu, cred că impresarul lui a vorbit, m-a întrebat şi pe mine Becali dacă îi dau drumul, în ce condiţii, cam asta”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Orange Sport.

Dacă patronul vicecampioanei este un mare fan al lui Kevin Boli, această descriere nu i se aplică şi lui MM Stoica. Managerul general al vicecampioanei a afirmat că nu vede de ce FCSB ar avea nevoie de acesta.

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare