Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cum să-ţi dai demisia şi să pleci?”. Prima reacţie a lui Gigi Becali după despărţirea dintre finul Mirel Rădoi şi rivala Universitatea Craiova

”Cum să-ţi dai demisia şi să pleci?”. Prima reacţie a lui Gigi Becali după despărţirea dintre finul Mirel Rădoi şi rivala Universitatea Craiova
Comentarii

După ani întregi în care s-a zvonit că oltenul Mirel Rădoi (41 de ani) o va prelua pe Universitatea Craiova, în final, mandatul său în Bănie a durat doar patru luni şi s-a încheiat cu un scandal monstru între antrenor şi club.

Mirel Rădoi era aşteptat de Universitatea Craiova ca antrenorul ”salvator”, care avea să aducă un prim titlu în Bănie după o ”secetă” de mai bine de 30 de ani.

În final, clubul şi antrenorul nu s-au potrivit, iar, după mai multe săptămâni de scandaluri şi controverse, despărţirea dintre cele două părţi s-a produs, în urma eliminării din Cupa României.

Universitatea Craiova a condus la Piteşti, dar a fost înfrântă de FC Argeş şi a ratat şansa de a ajunge în sferturile competiţiei, deşi obiectivul era să o câştige.

În acest context, Mirel Rădoi a luat decizia de a îşi dea demisia şi a lansat un atac la adresa conducerii oltene, în special la adresa lui Sorin Cârţu, cu care avusese deja mai multe contre.

Pentru fostul selecţioner era doar a doua aventură la nivel de club, după ce o mai pregătise pe FCSB în perioada iunie - noiembrie 2015.

”Cum să-ţi dai demisia şi să pleci?”

Plecat cu scandal şi de la fosta sa echipă, naşul său, Gigi Becali, a afirmat că nu va mai încerca să colaboreze cu Rădoi, pentru a nu strica prietenia.

În urma despărţirii dintre finul său şi Universitatea Craiova, latifundiarul a vorbit la superlativ despre Mirel Rădoi, ca om, deşi l-a criticat pentru decizia luată.

Îl iubesc ca pe fin, dar nu mă interesează ce face la fotbal. Sincer, nu mă aşteptam. Cum să-ţi dai demisia şi să pleci? Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo.

Tot ce ştiu este că e un om extraordinar, un om de aur. Dacă ai dragoste, iubeşti oamenii, e uşor să lucrezi cu ei. Mai departe, nu ştiu”, a declarat Gigi Becali, pentru Playsport.

Aşadar, după doar patru luni, Mirel Rădoi a rămas din nou liber de contract şi va fi interesat de văzut unde va fi următoarea sa aventură, în condiţiile în care variantele Universitatea Craiova şi FCSB nu mai există.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare