Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au venit să se bage peste mine”. Dan Petrescu a recunoscut intervenţiile patronatului! Dezvăluire incredibilă: ”Decideţi voi la echipă?” | EXCLUSIV

”Au venit să se bage peste mine”. Dan Petrescu a recunoscut intervenţiile patronatului! Dezvăluire incredibilă: ”Decideţi voi la echipă?” | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

În cadrul emisiunii Minutul 91, de pe Orange Sport 1, moderatorul Dan Udrea a dezvăluit o discuţie avută cu Dan Petrescu (54 de ani), când l-a intevievat în urmă cu scurt timp. ”Bursucul” a recunoscut că a avut probleme cu intervenţiile patronatului la mai multe echipe.

De-a lungul mandatelor lui Dan Petrescu la CFR Cluj, au mai existat zvonuri că Nelu Varga s-ar băga peste ”Bursuc” la echipă sau i-ar impune anumite lucruri.

Antrenorul campioanei a negat vehement acest lucru şi o face în continuare, dar a recunoscut că s-a confruntat cu intervenţii din partea patronatului la alte echipe.

Într-un interviu acordat lui Dan Udrea, ”Bursucul” a dezvăluit că a plecat de la Dinamo Moscova din cauza unor încercări ale conducerii de a se băga peste el.

La fel ar fi păţit şi în Golf, dar la niciuna dintre echipele din România pe care le-a pregătit, precum Rapid, Unirea Urziceni sau Sportul Studenţesc.

”Au venit să se bage peste mine”

Dan Petrescu chiar dezvăluise, în direct la Orange Sport, că îşi structurează contractele în aşa fel încât orice intervenţie din partea patronatului

Nu e valabil doar în România. Am făcut un interviu cu Dan Petrescu şi l-am întrebat de imixtiune. Şi mi-a zis o chestiune realmente surprinzătoare.

A zis <<la nicio echipă pe care am antrenat-o în România nu am avut probleme din perspectiva asta>>. La Rapid, bine, a şi stat puţin, nu au fost probleme cu Copos.

La Urziceni, cu Bucşaru, absolut deloc. Cu Şiman a zis că nu îl interesa deloc nici primul 11, <<mă duceam eu să îi spun>>, spunea Petrescu, <<nu mă interesează>>.

Cu Varga la fel, aşa zice Petrescu. În schimb, în străinătate, la toate echipele, 'ruptura' s-a produs din cauza asta. Spune <<la Dinamo Moscova au venit să se bage peste mine, în Golf, la fel>>.

La un moment dat, Petrescu cică le-a zis în Golf <<voi aţi venit după mine să mă convingenţi, mi-aţi dat milion de dolari, ca să faceţi voi?>>.

<<De ce naiba aţi mai venit până în România să mă luaţi, să îmi daţi atâţia bani, ca să veniţi acum să îmi băgaţi pe gât un jucător sau să decideţi voi la echipă?>>”, a dezvăluit Dan Udrea, la Orange Sport.

Emisiunea Minutul 91 poate fi urmărită integral AICI:

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare