Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cupa n-a fost niciodată un obiectiv pentru noi”. Reacţia lui Dan Petrescu după calificarea în sferturi: ”Am zis să încercăm”

”Cupa n-a fost niciodată un obiectiv pentru noi”. Reacţia lui Dan Petrescu după calificarea în sferturi: ”Am zis să încercăm”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (54 de ani) a tras concluziile după remiza fără goluri dintre CFR Cluj şi Farul Constanţa. Antrenorul ardelenilor a recunoscut că a îndeplinit încă un obiectiv al echipei pe care o pregăteşte, chiar dacă acesta a venit oarecum pe parcursul sezonului.

CFR Cluj a încheiat la egalitate cu Farul Constanţa, în deplasare, scor 0-0, în Cupa României. De la Farul a fost eliminat Borza, în minutul 3.

Datorită acestui rezultat, CFR Cluj a reuşit să se califice în faza sferturilor de finală ale Cupei României.

”Cupa n-a fost niciodată un obiectiv pentru noi”. Reacţia lui Dan Petrescu după calificarea în sferturi: ”Am zis să încercăm”

La finalul meciului, antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a recunoscut că nu a pus mare preţ pe a doua competiţie valorică din România, dar pe parcurs a devenit unul dintre obiectivele sale în acest sezon, odată cu calificarea în faza următoare din Cupa României.

De asemenea, tehnicianul a făcut o radiografie a echipei în prima jumătate de sezon şi s-a arătat mulţumit din acest punct de vedere.

"Nimeni care vine aici nu are un meci uşor cu Farul. Chiar dacă joacă în 10, 11 sau în 9. Au o echipă valoroasă, s-a văzut şi astăzi. Merită să fie acolo, pe primul loc în campionat. Asta e realitatea.

Obiectivele noastre până acum sunt toate îndeplinite. Ne-am calificat în primăvara europeană, suntem în sferturi în Cupă, iar în campionat suntem pe locul doi, la patru puncte de lider. Până în momentul de faţă, 37 de meciuri, am făcut un an foarte bun.

Şase echipe din play-off, toate se vor bate pentru campionat. FCSB, Craiova, Sepsi şi Rapid, toate se vor bate la titlu. Dar favorită e Farul, pentru că joacă foarte bine, are şi soluţii. Au odihnit nişte jucători astăzi.

N-am ştiut că a rămas Craiova fără antrenor. N-am ce să comentez. Mirel e un fost mare jucător, un antrenor bun, dar nu pot să zic mai multe.

Era o grupă cu echipe bune, Rapid, Farul, U Cluj. E foarte bine că am câştigat grupa, sunt mulţumit. Cupa n-a fost niciodată un obiectiv pentru noi, dar am zis să încercăm, dacă tot am ajuns aici. Voiam să câştigăm azi, dar au stat foarte bine în teren cei de la Farul", a declarat Petrescu, după meci.

Afla mai multe despre: cfr clujcupa romanieidan petrescu 

viewscnt
Articole similare