Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă două plecări de la Universitatea Craiova după ”divorţul” de Mirel Rădoi: ”Au reziliat şi ei”

Încă două plecări de la Universitatea Craiova după ”divorţul” de Mirel Rădoi: ”Au reziliat şi ei”
Comentarii

”Divorţul” dintre Mirel Rădoi (41 de ani) şi Universitatea Craiova s-a produs mult mai rapid decât era aşteptat, provocând şi un scandal imens. Clubul şi antrenorul nu erau perechea ideală, aşa cum se spera, iar relaţia dintre cele două părţi pare să se fi deteriorat ireparabil.

De ani întregi se vorbea despre venirea lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a Universităţii Craiova, fostul selecţioner fiind oltean la origine.

În mai multe rânduri a fost încercată aducerea sa, inclusiv la începutul acestui sezon, dar de fiecare dată se eşua să se ajungă la un acord.

Într-un final, după despărţirea prematură de Laszlo Balint, Mihai Rotaru a decis să cedeze şi să accepte toate pretenţiile lui Mirel Rădoi.

Tehnicianul de 41 de ani a primit acelaşi salariu ca Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă, de 15.000 de euro lunar, şi i s-a permis să îşi aducă propriul staff.

Iniţial, echipa olteană a răspuns metodelor sale, iar fostul selecţioner a fost la un pas de a o conduce pe Universitatea Craiova în premieră în grupele unei competiţii europene.

Dar ”luna de miere” s-a încheiat rapid, iar probleme au început, totul fiind declanşat de decizia lui Rădoi de a exclude patru jucători din lot fără a se consulta cu conducerea.

 ”Au reziliat şi ei”

Sorin Cârţu şi Mihai Rotaru l-au criticat dur pe antrenor, iar picătura care a umplut paharul a fost eliminarea din Cupa României, după înfrângerea cu FC Argeş.

Mirel Rădoi şi-a dat demisia şi a lansat un atac la adresa clubului, în special la adresa preşedintelui Sorin Cârţu.

”Divorţul” dintre cele două părţi nu a reprezentat doar despărţirea dintre fostul selecţioner şi Universitatea Craiova, ci şi a membrilor staffului pe care i-a adus cu el, cei doi secunzi.

Sorin Cârţu a confirmat că Vergil Andronache şi Mihăiţă Ianovschi l-au urmat pe Rădoi şi au plecat din Bănie.

Nu putem să aducem acum un antrenor. Nu cred că vine Papură, nu trebuie să-l expunem nici pe Cornel în situaţia asta.

La un moment dat ne gândeam la Andronache, dar şi-a reziliat şi el contractul, au reziliat toţi, nu a rămas niciun antrenor secund.

O să discutăm şi vedem ce soluţii vor fi”, a declarat Sorin Cârţu, la Pro Arena.

Mihai Rotaru a anunţat cine va sta în locul lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a Universităţii Craiova.

Afla mai multe despre: sorin cârţu 

viewscnt
Articole similare