Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a anunţat că-şi dă demisia de la Universitatea Craiova! BREAKING NEWS

Mirel Rădoi a anunţat că-şi dă demisia de la Universitatea Craiova! BREAKING NEWS
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, a anunţat că demisionează. Echipa n-a mai câştigat de cinci meciuri în toate competiţiile, iar antrenorul a avut noi discuţii cu fotbaliştii, după eliminarea din Cupa României a echipei. Imediat după a recunoscut că părăseşte echipa.

Mirel Rădoi îşi dă demisia. A fost şedinţă cu fotbaliştii după eliminarea din Cupa României

Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României, după ce nu s-a calificat din grupa D. În ultima etapă, FC Argeş a întors scorul cu Universitatea Craiova, scor 2-1, şi s-a calificat în locul oltenilor. 

A fost al cincilea meci fără victorie pentru fotbaliştii lui Mirel Rădoi, care vin după înfrângerea dureroasă din derby-ul cu U Craiova 1948, scor 2-0. 

La finalul meciului de la Piteşti, Mirel Rădoi i-a băgat în şedinţă pe fotbaliştii care au evoluat cu FC Argeş, mai ales că echipa a ratat un obiectiv pentru acest sezon: câştigarea Cupei României. 

La scurt timp, Mirel Rădoi a anunţat că demisionează, conform informaţiilor obţinute de Orange Sport!

De asemenea, Mirel Rădoi a avut o şedinţă mai lungă cu jucătorii echipei oltene: "Nu am cum să vă spun ce am discutat cu ei, despre partidă am discutat. E o dezamăgire mare, probabil că vine şi după rezultatul cu FC U, iar atmosfera s-a destabilizat. Încercăm să redresăm. Când nu mai putem, ridic mâna ca la şcoală", a spus antrenorul Universităţii Craiova, la aproape o oră de la finalul meciului, semn că a avut câteva mesaje puternice de transmis vestiarului. 

Doar trei luni a rezistat Mirel Rădoi pe banca Universităţii Craiova, după ce a fost instalat în august.

Mirel Rădoi, după FC Argeş - Universitatea Craiova 2-1

"Am început destul de bine repriza a doua. Am dominat prima repriză, am reuşit să marcăm gol şi probabil a fost un semnal că probabil am câştigat meciul. Al doilea gol ne-a debusolat. Pe final de joc pe momente de tranziţie nu am fost avantajaţi. Am înţeles după că un rezultat de egalitate ne-ar fi calificat în Cupa României. 

În momentul când am venit a fost o schimbare de antrenor, era normal să fie ceva pozitiv. Nu am ce să le reproşez jucătorilor. Poate ultimele minute cu FC U le-aş putea reproşa. Semnale pentru mine sunt altele. Un semnal din partea clubului e, iar eu nu le accept. Mă gândesc să rezolv problemele. În partidele astea, chiar dacă am pierdut, am jucat mai bine", a mai spus Mirel Rădoi. 

La finalul partidei, Andrei Vochin a susţinut că sunt şanse mari ca Mirel Rădoi să renunţe la banca Universităţii Craiova

Afla mai multe despre: mirel radoimirel radoi demisiemirel radoi demisie universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare