Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A intrat, a dat un autogol şi a fost eliminat. Jucătorul lui Dinamo a ”rezolvat” meciul cu Unirea Slobozia, din Cupa României | VIDEO

A intrat, a dat un autogol şi a fost eliminat. Jucătorul lui Dinamo a ”rezolvat” meciul cu Unirea Slobozia, din Cupa României | VIDEO
Comentarii

Dinamo şi Unirea Slobozia au oferit un meci plin de evenimente şi faze în Cupa României. ”Câini” au avut avantaj de trei goluri, dar ialomiţenii au revenit spectaculos. Totodată, bucureştenii au jucat şi în inferioritate numerică, cu nu mai puţin de trei jucători eliminaţi.

Dinamo şi Unirea Slobozia au încheiat la egalitate, scor 3-3, marţi, în etapa a treia din grupa A a Cupei României.

”Câinii” au condus cu 3-0 după numai 30 de minute de joc, prin reuşitele jucătorilor Ghezali ('18), Amzăr ('24) şi Iulian Roşu ('30).

Unirea Slobozia a revenit prin golul din penalty al lui Toma ('39), Rus a înscris în minutul 50, iar în minutul 68 Pop a deviat mingea trimisă de Ibrian, stabilind astfel şi scorul final, 3-3.

A intrat, a dat un autogol şi a fost eliminat. Jucătorul lui Dinamo a ”rezolvat” meciul cu Unirea Slobozia, din Cupa României | VIDEO

Revenirea ialomiţenilor pe tabelă a fost avantajată şi de faptul că de Dinamo a avut şi trei jucători eliminaţi: Bena ’37, Pop ’75 şi Amzăr ‘90+1.

Unul dintre aceştia a petrecut doar 16 minute de joc pe teren. Este vorba despre Alexandru Pop, care a fost în centrul celor mai importante eveninemte din repriza a doua.

Deşi a început meciul pe banca de rezerve, acesta a fost introdus în teren de Ovidiu Burcă în minutul 59.

După numai nouă minute de când a păşit pe gazon, a deviat nefericit lovitura de cap a lui Ibrian şi făcut posibilă revenirea ialomiţenilor de la 0-3 la 3-3.

Dar asta nu a fost tot. În minutul 73, a primit primul cartonaş galben, pentru ca numai peste două minute să îl încaseze şi pe cel de-al doilea. Consecinţa: a plecat mai repede la vestiare.

A fost al doilea jucător de la Dinamo eliminat în meciul cu Unirea Slobozia.

Astfel, Alexandru Pop a petrecut numai 16 minute pe teren cu formaţia pregătită de Constantin Lazăr.

Ovidiu Burcă, despre meciul nebun de la Buzău: ”Fotbalul e făcut din momente”

”A fost un meci foarte plăcut. Din punctul meu de vedere, am dominat în totalitate până am primit cartonaş roşu. După care bineînţeles că dacă ai un om în minus nu mai poţi să creezi superioritate.

Vreau să îi felicit pe băieţi pentru spiritul de care au dat dovadă, că au luptat până la final. Am avut şi un penalty pe care l-am ratat şi un gol valabil, nu mai contează.

Trebuie să discutăm serios, pentru că în astfel de meciuri pe care le controlezi, pe care le ai în mână, nu ai voie să iei un cartonaş roşu. O pun pe seama imaturităţii unor jucători, pe seama faptului că şi ei trec printr-un proces de învăţare.

Fotbalul e făcut din momente, iar un moment poate schimba complet soarta unui joc. Nu comentez arbitrajele, nu o să o fac niciodată. Cred că a fost tenisiune, e normal.

Erorile de arbitraj, noi, cei care suntem al Liga 2, încă le vedem. Erori tehnice, cum sunt la jucători, aşa găseşti poate şi la arbitri. Sunt şi ei oameni, şi ei pot să greşească”, a afirmat antrenorul Ovidiu Burcă, după Unirea Slobozia - Dinamo 3-3.

Afla mai multe despre: dinamocupa romaniei 

viewscnt
Articole similare