Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preluarea lui Dinamo, la un pas de a fi realizată! Dezvăluirea lui Ovidiu Burcă: ”Atunci putem să planificăm”. Ce spune despre remiza dramatică cu Slobozia

Preluarea lui Dinamo, la un pas de a fi realizată! Dezvăluirea lui Ovidiu Burcă: ”Atunci putem să planificăm”. Ce spune despre remiza dramatică cu Slobozia
Comentarii

Deşi a condus cu 3-0 încă din prima repriză, Dinamo a reuşit să obţină doar o remiză împotriva Unirii Slobozia, scor 3-3. ”Câinii” au încasat trei cartonaşe roşii, au marcat un gol valabil care a fost anulat şi au ratat un penalty pe final de meci.

Dinamo nu mai avea şanse de a se califica în următoarea rundă a Cupei României, dar a început meciul cu Slobozia precum o echipă mare, ajungând să conducă cu 3-0 după jumătate de oră de joc.

Apoi a început nebunia însă. Bena a fost anulat, iar Slobozia a redus din diferenţă înainte de pauză, înainte de a egala până în minutul 68.

Dinamo a mai luat un roşu, însă a reuşit să obţină un penalty cât juca cu doi oameni în minus, pe care Iulian Roşu l-a ratat.

În ultimele minute, şi Amzar a fost eliminat, dar partida s-a încheiat oricum la egalitate, cei de la Slobozia nereuşind să profite de avantajul numeric.

În urma partidei, Ovidiu Burcă a recunoscut că jucătorii eliminaţi ar putea avea de suferit şi a dezvăluit că se speră ca vineri, 9 decembrie, DDB să devină acţionarul majoritar al lui Dinamo.

Preluarea lui Dinamo, la un pas de a fi realizată

A fost un meci foarte plăcut. Din punctul meu de vedere, am dominat în totalitate până am primit cartonaş roşu. După care bineînţeles că dacă ai un om în minus nu mai poţi să creezi superioritate.

Vreau să îi felicit pe băieţi pentru spiritul de care au dat dovadă, că au luptat până la final. Am avut şi un penalty pe care l-am ratat şi un gol valabil, nu mai contează.

Trebuie să discutăm serios, pentru că în astfel de meciuri pe care le controlezi, pe care le ai în mână, nu ai voie să iei un cartonaş roşu. O pun pe seama imaturităţii unor jucători, pe seama faptului că şi ei trec printr-un proces de învăţare.

Trebuie să învăţăm şi lucrurile astea dincolo de aspectele pozitive pe care le-am spus. Am făcut un meci extrem de bun, am înscris patru goluri, dintre care unul a fost anulat.

Fotbalul e făcut din momente, iar un moment schimbă complet soarta unui joc. Nu comentez arbitrajele, nu o să o fac niciodată. Cred că a fost tenisiune, e normal.

Erorile de arbitraj, noi, cei care suntem al Liga 2, încă le vedem. Erori tehnice, cum sunt la jucători, aşa găseşti poate şi la arbitri. Sunt şi ei oameni, şi ei pot să greşească.

Când va veni VAR la Liga 2 sau sperăm noi să mergem la Liga 1, atunci eroarea umană poate va dispărea în proporţie mai mare.

Cel mai rău lucru care s-a întâmplat în meciul ăsta e că am nişte jucători care nu vor putea să apară în primul 11. Am trecut prin asta. Am luat roşu în ultima etapă, perioada de pregătire e groaznică.

Antrenorul nu contează pe tine prima etapă, nu face calcule cu tine, din punctul acesta de vedere pentru ei o să fie o perioadă mai puţin plăcută, pentru noi, la fel.

Sunt unii dintre jucătorii pe care ne bazam foarte mult, dar va trebui să găsim soluţii. Vom vedea, vine şi pauza, a fost o perioadă intensă pentru noi.

De unde am venit, până unde am ajuns, cred că am făcut un progres foarte mare din punct de vedere sportiv.

Sper ca, odată cu decizia pe care o aşteptăm, să se aşeze lucrurile şi din punct de vedere administrativ şi să putem să construim un plan pe termen mediu-lung, coerent, aşezat, în linişte.

A fost foarte greu, au fost lucruri făcute din mers. Cumva, le-am stabilizat, dar e nevoie de mai multă coerenţă, de mai multă linişte ca să putem să construim viitorul acestui club.

S-a amânat de două ori, să sperăm că vineri se va da această decizie pe care o aşteptăm cu toţii şi atunci vom vedea ce soluţii se vor găsi.

Noi am făcut un plan de la săptămână la săptămână, am făcut un management de criză, nu am putut să planificăm nimic pe termen mediu-lung.

Odată cu liniştea care sperăm să vină clubului, putem să planificăm şi din punct de vedere sportiv. Avem capacitatea să găsim soluţii.

E foarte important ca toată nebunia care a fost în ultimii ani în legătură cu acţionariatul clubului să se aşeze odată, să vină lângă noi nişte oameni serioşi, care să creadă în redresarea clubului.

Lucrul cel mai greu e nesiguranţa, incertitudinea. Pentru că nu poţi să controlezi foarte multe lucruri. În schimb, personal, sunt obişnuit cu situaţii din astea.

Am mai trecut de două-trei ori prin astfel de situaţii, ştiu ce e de făcut, dar e nevoie să vină nişte oameni alături de noi care să ne ofere stabilitate şi să ne ajute să construim un plan pe termen mediu-lung”, a declarat Ovidiu Burcă.

Afla mai multe despre: ovidiu burcă 

viewscnt
Articole similare