Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O să renunţe!”. Mirel Rădoi îşi pregăteşte plecarea de la Universitea Craiova? Argumentul care l-a dat de gol: ”Aşa a făcut şi la naţională” EXCLUSIV

”O să renunţe!”. Mirel Rădoi îşi pregăteşte plecarea de la Universitea Craiova? Argumentul care l-a dat de gol: ”Aşa a făcut şi la naţională” EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova a cedat pe terenul celor de la FC Argeş, scor 1-2, în ultima etapă din grupele Cupei României.

FC Argeş a întors rezultatul în meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-1, în ultima etapă din grupele Cupei României. 

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova este eliminată din Cupa României. Oltenii încheie pe poziţia a patra în clasament, cu patru puncte accumulate în trei meciuri disputate. 

”O să renunţe!”. Mirel Rădoi îşi pregăteşte plecarea la Universitea Craiova? Argumentul care l-a dat de gol: ”Aşa a făcut şi la naţională” EXCLUSIV

Craiova trece printr-o perioadă grea în Superligă. Elevii lui Mirel Rădoi nu au mai câştigat de pe 5 octombrie, 1-0, cu Universitatea Cluj. După înfrângerea din derby-ul cu U Craiova 1948, oltenii au pierdut şi în Cupa României, împotriva lui FC Argeş, scor 1-2. 

Atmosfera de la Universitatea Craiova este una tensionată după evenimentele care au avut loc în ultima lună. Motiv pentru care se zvoneşte că postul lui Mirel Rădoi este în pericol. MM Stoica şi Andrei Vochin au analizat înfrângerea Craiovei. 

”Au acordat atenţie acestui joc pentru că au jucat cu prima echipă. Nu prea mă asteptam să piardă şi să piardă şi calificarea. (n.r. despre Mirel Rădoi) Nu îmi vine să cred că ar putea să plece acum. Mă gandesc că vor avea o discuţie tranşantă la final”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

”(n.r. despre Mirel Rădoi) Cea mai mare şansă este să renunţe. Pentru că aşa am constat că atunci când presiunea e mare el preferă să fie el cel care face pasul ăsta. El nu rămâne dacă nu este dorit. Mirel este adus de Rotaru, dacă era adus de altcineva, probabil că, toleranta era mult mică şi eu cred că e posibil să i se mai dea credit”, a declarat Vochin. 

De cealaltă parte, FC Argeş se situează pe locul secund şi merge alături de Hermannstadt în faza următoare a competiţei.

Afla mai multe despre: mirel radoiuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare