Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru a dezvăluit numele antrenorului care o va pregăti pe U Craiova. Cine îi va lua locul lui Rădoi pe banca oltenilor

Mihai Rotaru a dezvăluit numele antrenorului care o va pregăti pe U Craiova. Cine îi va lua locul lui Rădoi pe banca oltenilor
Comentarii

Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova din cauza lui Sorin Cârţu. Fostului selecţioner nu i-au convenit declaraţiile din presă date de preşedintele oltenilor.

La doar câteva ore de la plecarea lui Mirel Rădoi, finanţatorul clubului, Mihai Rotaru, a dezvăluit cine va pregăti echipa la ultimele două meciuri ale Universităţii Craiova din acest an. 

"Am încheiat acest capitol, acum suntem la nivel de decizii, de organizare, de muncă. Echipa va fi condusă în următoarele două meciuri de Dragoş Bon, împreună cu Ionuţ Stancu şi Daniel Tudor la nivel de antrenor cu portarii. Iar între timp lucrăm pentru a găsi o soluţie pe termen lung.

În acest moment, aş fi o greşeală să facem o analiză în spaţiul public. Am avut o şedintă cu jucătorii, cu noul staff, am dat drumul la treabă. Eu am alte probleme care nu ţin de fotbal. Sunt sigur că băieţii şi staff-ul vor lua şase puncte în următoarele două meciuri. Noi acum nu avem voie să vorbim despre obiectiv, dar vom analiza. Vom discuta ulterior despre şansele la titlu, acum trebuie să redresăm corabia" , a declarat Mihai Rotaru la Pro Arena.

Universitatea Craiova mai are de jucat două meciuri în 2022, cu CS Mioveni şi cu Chindia Târgovişte.

Afla mai multe despre: radoi 

viewscnt
Articole similare