Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-aş duce undeva să joc”. Următoarea plecare de la FCSB? Fotbalistul, sfătuit să se despartă de îndată de vicecampioană | EXCLUSIV

”M-aş duce undeva să joc”. Următoarea plecare de la FCSB? Fotbalistul, sfătuit să se despartă de îndată de vicecampioană | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Ajuns pe banca rezerve după ce a fost marea vedetă a echipei, Florinel Coman (24 de ani) a recunoscut că ia în calcul să plece de la FCSB, iar Dumitru Dragomir este de părere că aceasta ar fi decizia corectă pentru cariera sa.

În urmă cu cinci ani şi jumătate, Florinel Coman era achiziţionat de FCSB de la Farul Constanţa, în schimbul sumei de trei milioane de euro, devenind cel mai scump jucător din istoria clubului.

În continuare cel mai scump jucător cumpărat vreodată de o echipă din Superligă, jucătorul cu cinci apariţii în tricoul echipei naţionale nu a reuşit până acum să îşi atingă potenţialul.

Spre finalul lui 2020, Coman era cel mai în formă jucător din campionatul nostru, dar a suferit o accidentare dură la gleznă, urmată de o ruptură musculară la scurt timp după revenirea pe gazon.

De atunci, fotbalistul vicecampioanei a devenit mai predispus la accidentări şi nu a mai arătat la fel ca înainte, Dumitru Dragomir crezând că aceste lovituri fiind cauza ”căderii sale”.

Cauza ar fi multiplele accidentări în decursul timpului, care şi-au pus amprenta pe evoluţia lui Florinel.

A pierdut şi tonusul muscular, nu are pic de forţă în picioare, segmente lungi şi fără forţă”, a explicat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport.

În urma meciului câştigat de FCSB cu CS Mioveni, Florinel Coman a recunoscut că a cerut în scris să fie lăsat să plece de la club, pentru a putea juca.

”M-aş duce undeva să joc”

Ajuns din nou în urma lui Tavi Popescu în ierarhia pentru postul de titular din placul stâng, Coman este de părere că are nevoie de minute în acest punct al carierei şi este dornic să facă orice pentru a le primi.

S-a vorbit despre Chindia Târgovişte ca o posibilă destinaţie pentru Florinel Coman, iar Dumitru Dragomir este de părere că acesta ar trebui să plece de îndată de la FCSB, pentru binele carierei sale.

Dacă aş fi în locul lui, aş pleca. M-aş duce undeva să joc”, a adăugat fostul şef de la LPF.

Întrebat despre plecarea lui Florin Coman, Gigi Becali a recunoscut că ar fi dispus să îl vândă pe acesta, atât timp cât şi poate recupera suma investită.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare