Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferat cândva la giganţii din Europa, Florinel Coman îşi poate relansa cariera la fosta codaşă a Ligii 1. Ofertă inedită pentru ”Mbappe de România”. ”Are calitate şi valoare”

Transferat cândva la giganţii din Europa, Florinel Coman îşi poate relansa cariera la fosta codaşă a Ligii 1. Ofertă inedită pentru ”Mbappe de România”. ”Are calitate şi valoare”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (24 de ani) este unul dintre jucătorii care au lăsat mult de dorit în ultima vreme. Dacă odinioară, Gigi Becali îl dădea transferat pe la cele mai puternice cluburi din fotbalul european, acum jucătorul FCSB-ului este chemat la fosta codaşă din Liga 1.

Toni Petrea îl aşteaptă pe Florinel Coman la Chindia Târgovişte. Fostul antrenor de la FCSB are încredere că dacă l-ar avea din nou sub comandă pe Florinel Coman, l-ar putea ajuta pe acesta să-şi relanseze cariera, una aflată pe o pantă descendentă de o bună bucată de timp.

Dat cândva la giganţii din Europa, Florinel Coman îşi poate relansa cariera la fosta codaşă a Ligii 1. ”Are calitate şi valoare”

Tehnicianul dâmboviţenilor a subliniat că forma modestă a celui supranumit cândva ”Mbappe de România” este cauzată de multiplele probleme cu accidentările suferite de acesta în ultimii ani.

Mai mult, Coman a ajuns recent şi rezervă la FCSB. În victoria cu FC U Craiova, acesta a intrat în teren abia în minutul 89.

Totodată, Petrea nu consideră că Florinel Coman are o viaţă extrasportivă dezordonată, aşa cum ar fi sugerat la un moment dat Nicolae Dică, mai ales de când ”şeptarul” de la FCSB a devenit şi părinte.

”Cu siguranţă (n.r. l-aţi relansa?). Cine nu şi l-ar dori pe Florinel Coman? E un jucător valoros. Traversează o perioadă mai puţin fastă în cariera lui, dar fără discuţii e un jucător foarte bun. Pentru că problemele medicale, cu accidentările, l-au tras în spate destul de mult.

Când eşti accidentat o dată, când te accidentezi a doua oară, ai o reţinere, nu mai eşti aşa de convins că poţi să faci anumite lucruri.

Însă calitatea şi valoarea pe care le are sunt incontestabile. Fără discuţii (n.r. să-l ia pe Coman fără discuţii). Dar nu cred că ne permitem să-l aducem la Chindia. Nu.

Din ce ştiu eu, nu (n.r. viaţă extrasportivă proastă). De ceva timp are şi un copilaş şi nu cred aşa ceva. E familist, nu cred că mai are alte preocupări”, a declarat Toni Petrea, pentru Fanatik.

De când a ajuns pe banca celor de la Chindia, Toni Petrea este încă neînvins în campionat, iar ultimul rezultat, 1-1 cu liderul Farul, încununează forma bună a târgoviştenilor, una care i-a ajutat să scape de ultimul loc din campionat.

Afla mai multe despre: toni petreafcsbflorinel coman 

viewscnt
Articole similare