Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Excepţional a intrat. Minutul 89!”. Ce a fost şi ce a ajuns! Florinel Coman a stârnit reacţia savuroasă a lui Basarab Panduru: ”Mi-a plăcut” | EXCLUSIV

”Excepţional a intrat. Minutul 89!”. Ce a fost şi ce a ajuns! Florinel Coman a stârnit reacţia savuroasă a lui Basarab Panduru: ”Mi-a plăcut” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru (52 de ani) a comentat prestaţia lui Florinel Coman din meciul celor de la FCSB cu FC U Craiova, din Superligă. Jucătorul roş-albaştrilor a fost introdus de Mihai Pintilii abia în minutul 89, moment ce a stârnit o reacţie savuroasă a expertului Orange Sport.

FCSB a câştigat partida contra celor de la FC U Craiova, scor 2-0, în etapa a 18-a din Superligă.

Duelul din Bănie a fost unul spectaculos, cu ocazii de gol la ambele porţii, dar cei care au avut câştig de cauză au fost oaspeţii, datorită unui şut superb, uşor deviat, al lui Octavian Popescu şi a unui gol înscris de Dawa.

Datorită acestei victorii, FCSB a revenit în zona play-off-ului, clasându-se în momentul de faţă pe poziţia a şasea, cu 26 de puncte.

În meciul cu FC U Craiova, majoritatea jucătorilor de la FCSB au avut prestaţii consistente, chiar şi cei care au prins doar câteva minute.

Unul dintre ei este şi Florinel Coman, care a fost introdus de Mihai Pintilii, în locul lui Darius Olaru, abia în minutul 89.

Cândva ”perla” lui Gigi Becali, jucătorul ajuns la 24 de ani încă nu îşi revine după perioada lungă şi complicată cauzată de multiplele accidentări.

”A intrat foarte bine”. Momentul în care Florinel Coman a stârnit reacţia savuroasă a lui Basarab Panduru: ”A fost excepţional. Minutul 89!” | EXCLUSIV

Din titular incontestabil, Coman a fost ”retrogradat” la statutul de rezervă, dar nu oricare, spre exemplu, una care să intre la pauză sau în jurul minutul 60 şi să poată decide un meci, ci una care să intre doar pe finalul meciurilor, la trecerea timpului.

Noua postură în care a ajuns Florinel Coman l-a amuzat pe Basarab Panduru, care a avut o reacţie genială la adresa jucătorului de la FCSB.

”A fost şi ceva care mi-a plăcut. Coman a intrat foarte bine, minutul 89, mi-a plăcut şi mie cum a intrat. Excepţional a intrat. Asta spun. Mi-a plăcut, a avut atitudine, totul, acolo, pe margine când a intrat. A fost excepţional. Minutul 89.

(n.r. despre comparaţia cu Cristiano Ronaldo, care a plecat supărat la vestiare înainte de finalul meciului Manchester United - Tottenham, 2-0) Ne despart câteva mii de goluri”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

În actualul sezon al Superligii, Florinel Coman a bifat 14 meciuri, reuşind un gol şi o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel coman 

viewscnt
Articole similare