Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eşti nebun? Gigi o să ia foc". Ce s-a întâmplat cu antrenorul care i-a închis telefonul lui Becali pe banca FCSB-ului: "Jur, aşa a fost"

"Eşti nebun? Gigi o să ia foc". Ce s-a întâmplat cu antrenorul care i-a închis telefonul lui Becali pe banca FCSB-ului: "Jur, aşa a fost"

FCSB

Comentarii

FCSB este în căutarea unui antrenor, după plecarea lui Nicolae Dică, astfel că Mihai Stoica şi-a adus aminte de o întâmplare inedită din trecutul vicecampioanei României.

Mihai Stoichiţă a ocupat banca tehnică a FCSB-ului în mai multe rânduri, însă ultima sa aventură la clubul lui Gigi Becali a avut loc în primăvara anului 2012. De altfel, antrenorul a şi rămas în memoria oficialilor echipei printr-o decizie care poate părea surprinzătoare în actualul mediu de lucru al vicecampioanei României.

În timpul meciului cu Rapid, chiar din Giuleşti, Mihai Stoichiţă a refuzat să pună în practică indicaţiile venite de la Gigi Becali. Ulterior, antrenorul a rămas pe banca tehnică a echipei până la finalul sezonului, când FCSB a încheiat campionatul pe locul al treilea, după CFR Cluj şi FC Vaslui. 

  • Rapid - FCSB, din aprilie 2012, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după golurile marcate de Cristi Tănase şi de Nicolae Grigore

"Mihai Stoichiţă nu primea niciun telefon, jur, nu voia să facă schimbări. Chiar eu i-am spus: <<Zice Gigi să-l scoţi pe Tibi Bălan>>, iar el îmi spune: <<Hai, mă, lasă-mă!>>. Îi zic: <<Eşti nebun? O să ia foc>>. Imediat după, pac, luăm gol, iar Stoichiţă zice: <<Lasă, mă, nu e problemă>>.

Apoi a fost faza cu telefonul, Bicfalvi avea cartonaş galben, făcuse fault, putea să ia al doilea galben, Gigi a luat foc, a zis să-l scoatem pe Bicfalvi, eram în Giuleşti, telefonul era al meu, nici măcar nu era telefonul lui Mihai Stoichiţă.

<<Lasă că vorbesc eu cu Bicfalvi şi o să vezi că nu ia galben>>. Eu zic: <<Tu vorbeşti, dar pe mine m-a disperat>>. La un moment dat, Gigi Becali tot suna şi am zis direct să ia Stoichiţă telefonul şi să răspundă. A vorbit şi chiar l-a convins pe Gigi că e ok să rămână Bicfalvi în teren, vă dau cuvântul meu de onoare, chiar aşa a fost discuţia" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare