adplus-dvertising
You are here:

Un nou transfer la FCSB. Becali a confirmat mutarea în direct şi i-a pus o condiţie lui Pintilii: "Aici e vorba de bani"

Un nou transfer la FCSB. Becali a confirmat mutarea în direct şi i-a pus o condiţie lui Pintilii: "Aici e vorba de bani"

FCSB

Comentarii

FCSB este în cea mai bună formă a sezonului în Superligă şi are patru victorii consectuive în campionat, astfel că Gigi Becali pregăteşte o nouă perioadă de transferuri impresionantă.

FCSB este în negocieri avansate pentru vânzările a doi dintre cei mai importanţi fotbalişti din lot, Andrei Cordea şi Malcom Edjouma fiind doriţi în Bundesliga. Cum echipa sa are evoluţii extrem de bune în Superligă, de la venirea lui Mihai Pintilii la conducerea tehnică, în locul lui Nicolae Dică, Gigi Becali este dispus să mai facă cel puţin un transfer în această iarnă.

Cu o singură condiţie, însă. Latifundiarul din Pipera aşteaptă finalul de an şi speră ca FCSB să câştige toate meciurile rămase de jucat în 2022. În acest moment, cu o restanţă rămasă de disputat, FCSB este la 12 puncte în spatele liderului Farul Constanţa şi la 8 lungimi de ocupanta locului secund, CFR Cluj. Vicecampioana României mai are de disputat trei partide în 2022, cu Chindia Târgovişte, cu FC Botoşani şi restanţa cu CFR Cluj.

Program FCSB în 2022:

  • Chindia Târgovişte - FCSB (11.12.2022)
  • FCSB - CFR Cluj (15.12.2022)
  • FCSB - FC Botoşani (19.12.2022)

În cazul în care echipa sa va reveni în cursa pentru titlu, Gigi Becali a recunoscut că va mai transfera cel puţin un jucător în această iarnă.

"Depinde de mai mulţi factori. Să vedem ce se întâmplă, să vedem la câte puncte de primul loc terminăm anul. Dacă îi batem pe CFR, ne apropiem de Farul şi de CFR şi mai mult şi mai aduc un jucător. Da, mai fac un transfer dacă ne câştigăm meciurile. Dacă nu, la revedere! E vorba de bani aici" , a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

viewscnt
Articole similare