Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de TOP marca Gigi Becali. După Edjouma, FCSB dă o altă lovitură şi îşi vinde noua vedetă într-un campionat din vestul Europei

Transfer de TOP marca Gigi Becali. După Edjouma, FCSB dă o altă lovitură şi îşi vinde noua vedetă într-un campionat din vestul Europei

FCSB

Comentarii

FCSB a revenit în cursa pentru un loc de play-off, însă Gigi Becali a dezvăluit că nu va mai investi prea curând în fotbalişti. De altfel, patronul roş-albaştrilor este pregătit să se despartă de unul dintre cei mai importanţi jucători din lot.

FCSB a intrat serios în cursa pentru un loc în play-off, însă Gigi Becali încă nu este mulţumit. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că poziţia ocupată de echipa sa nu îl satisface, astfel că, în iarna acestui an, se va concentra doar pe vânzarea de fotbalişti.

Becali va mai aduce jucători la echipă doar dacă FCSB va câştiga toate meciurile pe care le mai are de jucat în campionat în acest an. Până atunci, latifundiarul din Pipera se pregăteşte pentru o nouă lovitură importantă pe piaţa transferurilor.

Conform fanatik.ro, FCSB a primit o ofertă de trei milioane de euro de la Augsburg pentru Andrei Cordea. Deşi Gigi Becali a dezvăluit că vrea să obţină suma de cinci milioane de euro în schimbul fotbalistului său, bonusurile incluse de nemţi l-ar putea determina pe patronul roş-albaştrilor să accepte oferta venită din Bundesliga.

Sursa citată notează că FCSB poate obţine uşor bonusurile de performanţă, fiind vorba doar de simple formalităţi, astfel că Andrei Cordea ar putea evolua, încă din această iarnă, la Augsburg. Cele două părţi continuă negocierile până la finalul acestui an.

Adus în vara anului trecut, pentru 50 de mii de euro, de la Academica Clinceni, Andrei Cordea valorează în momentul actual la 1,5 milioane de euro.

În acest sezon, Cordea a marcat opt goluri pentru FCSB şi a oferit cinci pase decisive.

Augsburg se află pe locul 14 în Bundesliga, cu 15 puncte din tot atâtea meciuri disputate.

Afla mai multe despre: cordea 

viewscnt
Articole similare