adplus-dvertising
You are here:

FOTO | Gest superb făcut de jucătorii Braziliei! Fotbaliştii l-au omagiat pe Pele la finalul meciului contra selecţionatei din Coreea de Sud

FOTO | Gest superb făcut de jucătorii Braziliei! Fotbaliştii l-au omagiat pe Pele la finalul meciului contra selecţionatei din Coreea de Sud

Cupa Mondială

Comentarii

Reprezentativa Braziliei a învins, luni, cu scorul de 4-1, selecţionata Coreei de Sud, şi s-a calificat în sferturi la Cupa Mondială. Echipa din America de Sud va juca în sferturi contra Croaţiei.

Jucătorii naţionalei Braziliei i-au adus un omagiu lui Pele la finalul meciului cu Coreea de Sud, scor 4-1, de la Cupa Mondială din Qatar.

Astfel, fotbaliştii au desfăşurat un banner cu chipul lui Pele, care este internat în spital de o săptămână. Şi fanii din tribune au afişat un banner uriaş cu chipul lui Pele.

Fotbaliştii l-au omagiat pe Pele la finalul meciului contra selecţionatei din Coreea de Sud

Pele a scris pe Instagram, luni, că va urmări meciul din spital şi este alături de jucătorii brazilieni.

Pele, mesaj de încurajare pentru Brazilia de pe patul de spital, înaintea meciului cu Coreea de Sud

Pentru a doua oară de când a fost internat lunea trecută, la spitalul Albert-Einstein din Sao Paulo pentru a trata o infecţie respiratorie, Pelé a postat, luni, pe contul său de Instagram.

Astfel, a fost publicat un scurt text, precum şi o fotografie cu el făcută în timpul Cupei Mondiale din 1958.

”O să urmăresc meciul de aici din spital şi vă voi susţine pe fiecare dintre voi", a scris el, cu câteva ore înainte de optimile de finală ale Cupei Mondiale dintre Selaçao şi Coreea de Sud." Suntem împreună în această călătorie. Mult succes Braziliei noastre!”, a mai notat legendarul fotbalist.

Sâmbătă, cotidianul Folha de São Paulo a indicat că triplul campion mondial (1958-1962 şi 1970) ar fi fost internat la îngrijiri paliative, informaţii dezminţite de către fiicele sale.

viewscnt
Articole similare