Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi nu a fost impresionat de Portugalia la Cupa Mondială! Ce echipe a menţionat starul Argentinei

Lionel Messi nu a fost impresionat de Portugalia la Cupa Mondială! Ce echipe a menţionat starul Argentinei

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a fost întrebat despre echipele care l-au impresionat la Cupa Mondială.

Echipa naţională a Argentinei a învins, sâmbătă, naţionala Australiei, scor 2-1, în optimile Cupei Mondiale de fotbal. În sferturi, Argentina va întâlniŢările de Jos.

Într-un interviu acordat recent, Lionel Messi a fost întrebat despre naţionalele care l-au impresionat la acest turneu final. Starul lui PSG a menţionat chiar şi nume. 

Fostul Balon de Aur a precizat 3 nume calificate în optimi, dar nu a spus nimic despre Portugalia lui Cristiano Ronaldo. 

”Am văzut întreaga Cupă Mondială. Meciurile pe care le-am putut urmări, desigur. Brazilia joacă foarte bine, cu excepţia înfrângerii pe care a suferit-o împotriva Camerunului, continuă să fie una dintre marile favorite.

De asemenea, Franţa. Şi Spania, în ciuda modului în care s-au calificat în optimi, pentru că au jucat foarte bine, ştiu foarte clar ce trebuie să facă atunci când au mingea şi pot să păstreze posesia pentru o lungă perioadă de timp”, a declarat Messi, conform Mirror.

Argentina a învins Australia cu 2-1 şi s-a calificat în sferturi. Messi a marcat la meciul 1.000 din carieră

Argentina a deschis scorul prin Messi, în minutul 35, acesta înscriind cu un şut plasat. În minutul 57 Julian Alvarez a profitat de o greşeală a portarului australian şi a înscris pentru 2-0. În minutul 77, Enzo Fernandez a deviat şutul lui Craig Goodwin şi australienii au redus din diferenţă.

S-a încheiat 2-1, chiar dacă jucătorii din Australia au avut o ocazie uriaşă în ultimul minut de joc, salvată in extremis de portarul Martinez.

Afla mai multe despre: lionel messi-argentina-portugalia-cupa mondială 

viewscnt
Articole similare