Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Un meci istoric pentru Maroc". Cum şi-a motivat jucătorii selecţionerul Regragui înaintea meciului din optimi cu Spania

"Un meci istoric pentru Maroc". Cum şi-a motivat jucătorii selecţionerul Regragui înaintea meciului din optimi cu Spania

Cupa Mondială

Comentarii

Meciul cu Spania este unul "pentru istorie", a declarat selecţionerul Marocului, Walid Regragui, cu o zi înaintea duelului din optimile de finală ale Cupei Mondiale.

Întrebat dacă este cel mai important meci din istoria fotbalului marocan, Regragui a răspuns: "Sper că în viitor va fi unul mai important, va însemna că suntem în sferturi de finală... Le-am spus jucătorilor: cei din 1986 (când Marocul a fost singura dată până acum în optimile CM - n. r.) nu mai pot rejuca meciul, nu mai pot să ajungă în sferturi.

Noi mai avem 24 de ore, o putem face. Treaba mea împreună cu staff-ul este să echilibrez emoţiile, să simtă că este un meci pentru istorie, dar să nu aibă prea multă presiune. Iată formula: fără complexe, fără regrete şi să joace fotbal. Sper că Spania nu va şti ce să facă cu mingea".

Partida Maroc - Spania, din optimile de finală ale CM 2022, va avea loc marţi, pe Education City Stadium din Doha, de la 17:00, ora României.

Afla mai multe despre: regragui 

viewscnt
Articole similare