Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mă deranjează această iresponsabilitate. Vom lua măsuri”. Mutu l-a ”ţintit” pe Vojtus şi i-a criticat pe restul jucătorilor: ”Ţine şi de valoarea lor, degeaba lucrezi”

”Mă deranjează această iresponsabilitate. Vom lua măsuri”. Mutu l-a ”ţintit” pe Vojtus şi i-a criticat pe restul jucătorilor: ”Ţine şi de valoarea lor, degeaba lucrezi”

Rapid

Comentarii

Adi Mutu (43 de ani) s-a arătat supărat după remiza albă dintre Rapid şi U Cluj. Antrenorul formaţiei giuleştene nu a fost deloc mulţumit de prestaţia echipei şi a avut un mesaj categoric pentru Jakub Vojtus (29 de ani), care a fost eliminat pe finalul meciului.

Rapid şi U Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0, o partidă din grupa C a Cupei României. În urma acestui rezultat, giuleştenii au părăsit competiţia, ratând calificarea în sferturi.

Mutu a avut multe reproşuri la adresa echipei sale: ”Cu siguranţă că vom lua măsuri”

La fel ca Farul, şi Rapid a avut un jucător eliminat, pe Vojtus, în minutul 79, iar la finalul meciului, Mutu nu a fost deloc mulţumit de atitudinea elevului său.

Antrenorul formaţiei giuleştene a subliniat că va lua măsuri cu privire la jucătorul slovac, după ce va avea o discuţie în prealabil şi cu conducerea clubului.

"Suntem suparăţi, mai ales când unii jucători vor, iar alţii sunt iresponsabili, aşa cum s-a întâmplat în cazul lui Vojtus. Cu siguranţă că vom lua măsuri.

Nu îi punem în cârcă eliminarea, dar dacă ne uităm la gestul lui, în momentul în care deja suntem puţini, avem mulţi accidentaţi, să mai avem şi un jucător suspendat...

Probabil va primi minimum două etape, dacă nu mai mult, deci mă deranjează această iresponsabilitate şi cu siguranţă vom lua măsuri. Voi vorbi cu clubul şi veţi vedea ce decizie voi lua", a declarat Mutu, după meci.

Totodată, antrenorul giuleştenilor a dat vina pentru ratarea calificării în sferturile Cupei României pe lipsa de valoare arătată de jucători în anumite momente ale meciurilor.

”Calificarea nu am pierdut-o aici, ci la meciul cu Farul. Tot pe lipsa inspiraţiei la finalizare. Atunci am avut mult mai multe ocazii, dar nu am putut băga mingea în poartă nici din măcar din 5 centimetri. Aici ţine şi de valoarea jucătorilor, degeaba lucrezi.

E o problemă, pentru că producem acţiuni, dar ratăm foarte mult. Nu avem golurile dorite. Greşim ultima pasă. E păcat de jocul pe care îl facem. 

Pentru noi, acest turneu amical a devenit, nu o problemă, dar greu de abordat. Nu avem un efectiv de jucători, doar dacă aducem unii din Academie. Vom face un mix. 

Avem şi derby-ul cu Petrolul în campionat, acela contează pentru noi. La nivel de scor, nu contează turneul. Sperăm să tragem şi foloase din această experienţă. Vreau să ieşim sănătoşi. Acesta este cel mai important lucru pentru noi”, a concluzionat tehnicianul de 43 de ani.

 

Afla mai multe despre: rapidmutucupa romaniei 

viewscnt
Articole similare