Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi e de neînţeles. Florin Răducioiu: ”Nu e coerent în ce spune”. Vochin: ”De ce nu i-a anunţat pe jucători că îşi dă demisia?”

EXCLUSIV | Mirel Rădoi e de neînţeles. Florin Răducioiu: ”Nu e coerent în ce spune”. Vochin: ”De ce nu i-a anunţat pe jucători că îşi dă demisia?”
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, a anunţat că demisionează. Echipa n-a mai câştigat de cinci meciuri în toate competiţiile, iar antrenorul a avut noi discuţii cu fotbaliştii, după eliminarea din Cupa României a echipei. Imediat după a recunoscut că părăseşte echipa.

Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României, după ce nu s-a calificat din grupa D. În ultima etapă, FC Argeş a întors scorul cu Universitatea Craiova, scor 2-1, şi s-a calificat în locul oltenilor. 

A fost al cincilea meci fără victorie pentru fotbaliştii lui Mirel Rădoi, care vin după înfrângerea dureroasă din derby-ul cu U Craiova 1948, scor 2-0. 

Mirel Rădoi e de neînţeles. Florin Răducioiu: ”Nu e coerent în ce spune”. Vochin: ”De ce nu i-a anunţat pe jucători că îşi dă demisia?”

Mirel Rădoi (41 de ani) şi-a anunţat demisia de la Universitatea Craiova, după eşecul cu FC Argeş, scor 1-2, în grupa D a Cupei României.

Doar trei luni a rezistat Mirel Rădoi pe banca Universităţii Craiova, după ce a fost instalat în august.

Florin Răducioiu nu a înţeles comportamentul lui Rădoi. De asemenea, Rădoi este o enigmă şi pentru Andrei Vochin. 

”E un pic de confuzie în ce zice el. Ultima frază? Când zice dacă patronul are încredere în el şi a zis că da şi atunci dacă ai, de ce nu continui? După zici de Cârţu că te lucrează, după spune că după meciul pierdut în campionat deja avea de gând să îşi dea demisia, este o confuzie totală.

Nu e coerent în ce spune. Mi se pare că trebuie să fie mult mai hotârăt. Îmi dă impresia că este foarte confuz si aşa a fost si la naţională. Ar trebui să vorbească mai puţin şi mai bine. Îmi pare rău pentru că echipa pentru că a jucat destul de bine, sunt în play off... Dar uite şi această înfrângere... Cred că avea de gând să îşi dea demisia de câteva săptămâni.

Rădoi este un antrenor tânăr şi nu are capacitatea să suporte anumite presiuni. A simţit că Sorin Cârţu îl şicanează. E o situaţie în care el nu a mai rezistat”, a declarat Răducioiu la Orange Sport. 

”Totul vine din spate. Probabil că nu a fost foarte clar în ce are de facut, pentru că dacă chiar voia să îşi dea demisia anunţa jucătorii. Pentru că a avut o şedinţă mai lungă... Asta o avea de mult (n.r. demiterea)”, a mărturisit Vochin. 

Cine îl va înlocui pe Mirel Rădoi pe banca Universităţii Craiova. Un fost antrenor al echipei poate reveni oricând

Afla mai multe despre: mirel rădoiuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare