Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine îl va înlocui pe Mirel Rădoi pe banca Universităţii Craiova. Un fost antrenor al echipei poate reveni oricând

Cine îl va înlocui pe Mirel Rădoi pe banca Universităţii Craiova. Un fost antrenor al echipei poate reveni oricând

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi a demisionat în decursul zilei de miercuri, din postura de antrenor principal al lui CSU Craiova. Ultimele informaţii îl dau revenit pe Corneliu Papură pe banca tehnică a oltenilor.

Conform Gazetei Sporturilor, Corneliu Papură ar putea reveni pe banca grupării din ”Bănie”, pentru ultimele două meciuri din acest campionat.

Un eventual nou mandat pentru Papură, ar fi al patrulea pe banca oltenilor, pentru antrenorul în vârstă de 49 de ani.

În momentul de faţă, Corneliu Papură este antrenorul echipei secunde a Universităţii Craiova

Satelitul echipei patronate de Mihai Rotaru evoluează în Liga a III-a.

„Am văzut ce a zis nea Sorin că FC U Craiova că meria să câştige partida clar. Din punctul meu de vedere cred că s-a uita la altă partidă. Am avut ocaziile alea, am avut 65% posesie, am avut suturi la poartă. Înseamnă că antrenăm degeaba.
 
Semnalele sunt altele din partea clubului, femeile vorbesc despre fotbal (n.r. soţia lui Sorin Cârţu), despre ce se întamplă la Craiova. Eu nu accept prea multe semnale. Mă gândesc să rezolvam problemele. Dacă avem ceva de spus, atunci să ne spunem faţă în faţă ca bărbaţii, nu la televizor. Declaraţiile venite din interior au destabilizat echipa.
 
Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia (n.r. - de a demisiona)! În momentul în care stai şi le pui cap la cap... am tot colectat informaţii cât am fost aici. Decât să fie o situaţie implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam", a declarat Mirel Rădoi, după partida cu FC Argeş.
 
Mirel Rădoi este antrenorul lui CSU Craiova din luna august, anul curent. În 20 de partide pe banca lui CSU, Rădoi a bifat 10 victorii, cinci egaluri şi cinci înfrângeri.
 
CSU Craiova a fost eliminată din Cupa României, după înfrângerea cu FC Argeş, scor 1-2. Oltenii se află pe locul cinci în campionat cu 32 de puncte, la 12 lungimi distanţă de liderul, Farul.

 

Afla mai multe despre: rădoicsu craiovasuperligă 

viewscnt
Articole similare