Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cum jucătorul meciului nu trebuie să vină să vorbească?”. Hagi, nervos după Farul - CFR: ”E lipsă totală de respect! O regie frumoasă”

”Cum jucătorul meciului nu trebuie să vină să vorbească?”. Hagi, nervos după Farul - CFR: ”E lipsă totală de respect! O regie frumoasă”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (57 de ani) a avut o reacţie extrem de nervoasă după remiza dintre Farul Constanţa şi CFR Cluj, din Cupa României. ”Regele” s-a dezlănţuit la flash-interviu şi cu greu s-a putut controla, acuzând mai multe aspecte ale acestui meci.

Farul şi CFR au încheiat la egalitate, scor 0-0, într-un meci din etapa a treia din grupa C a Cupei României.

Liderul din Liga 1 a rămas în inferioritate numerică încă din startul meciului, după ce fundaşul Borza a fost eliminat direct, de centralul Colţescu.

”Cum jucătorul meciului nu trebuie să vină să vorbească?”. Hagi, nervos după Farul - CFR: ”E lipsă totală de respect! O regie frumoasă”

La finalul partidei, Gică Hagi a fost extrem de dur cu privire la faptul că, din partea Farului, doar el a fost chemat la reacţii, nu şi jucătorii echipei, în mod special cel care a fost declarat omul meciului.

Totodată, ”Regele” a fost vehement şi la adresa eliminării tânărului său elev, încă din minutul 3, dar şi la faptul că meciul Farul - CFR nu a fost destul de mediatizat de media românească.

”Ce vă e frică? Cum adică un jucător care e jucătorul meciului nu trebuie să vină să vorbească? Ce, ai mei nu au ce zice? Dacă lor le spuneţi asta, să vină aici, nouă de ce nu? Ce, vă e frică că spune ce s-a văzut? Jucătorul meciului e jucătorul meciului!

Apoi trebuie să vină câte unul de la fiecare echipă. Trebuie să spună şi jucătorul nostru ce a simţit. De ce să nu vină şi la noi căpitanul? Dar suntem în România, iar la noi să nu vină şi jucătorii să vorbească... asta nu e ferm.

Mie mi s-a comunicat că doar eu trebuie să vin să vorbesc. Dar ce e asta, suntem pe stradă? Noi suntem nimeni... suntem Farul. Hai, spune-mi ce vrei să zic! Despre noi nu trebuie să se vorbească (n.r. ironic).

E lipsă de respect faţă de munca pe care am depus-o. Mă scuzaţi, dar nu mai pot. Ce? Vreţi să stăm drepţi cum vreţi voi? Ce, vreţi să stăm drepţi şi cu mâinile la spate? Ce vreţi să facem? Suntem în România şi trebuie să acceptăm.

Respectaţi-ne! Cât suntem acolo, respectaţi-ne! Ce a fost, a fost. Cine-s eu? Totul s-a întâmplat pentru că am luat roşu! Nu a fost fault! Acel jucător a jucat tot meciul, iar noi am avut un om în minus. Nici măcar nu s-a dus să verifice faza!

Eu, din ce am văzut, jucătorul advers a jucat tot meciul. A făcut regia cu targa. După s-a întors şi a jucat. Dacă îl atinge, nu e roşu. Contează intensitatea. Nici n-am văzut faza, doar ce am remarcat că a jucat 90 de minute. La noi orice e posibil. 

Trebuie să tac, să îmi fie frică să zic ceva. Dacă şi ofiţerul meu de presă e cu voi... să nu vorbească nimeni de la Farul? Lasă, iese Hagi şi vorbeşte. Faceţi-mă cum vreţi. Nu faceţi bine, de aia o luăm în jos.

Nu s-a discutat deloc de meciul nostru la televizor. Domnilor, chiar aşa? Astea trebuie semnalate, nu se poate aşa ceva! CFR Cluj - Farul era derby, trebuia să se discute toată ziua. Deloc! ZERO, ZERO! Se vorbea despre orice, dar nu despre noi. Ăsta e derby, tată! Sunt prea multe.  

Promovaţi pe cine vreţi. E lipsă totală de respect faţă de o echipă care a avut jucători din 2005, din 2006. Suntem pe primul loc, cu un meci pierdut, dar noi nu reprezentăm nimic. Vreţi să tac?! Eu nu pot! De aia fotbalul românesc se duce în groapă. De aia suntem deja.

Chiar aşa uşor să dai un jucător afară? În minutul 1? E derby. Jucătorul advers a jucat toate minutele. A făcut regia aia frumoasă cu targa şi după a jucat tot meciul. Un jucător dacă e lovit nu mai poate juca 90 de minute. La noi orice e posibil. Ies eu să vorbesc, să-l faceţi din nou cu ou şi cu oţet pe Hagi. 

Din nou, Farul a jucat cu jucători tineri, 2003-2005, români, mulţi, foarte mulţi, şi am făcut faţă. Înainte de meci aţi spus că nu câştigăm cu CFR, dar noi suntem naşii CFR-ului.

În ultimii 12 ani, noi suntem echipa care a bătut de cele mai multe ori CFR. Am câştigat acum trei luni la CFR acasă, unde nu e deloc uşor, dar voi vreti sa ascundeţi şi asta? 

Eu am venit să vă spun asta. (n.r. dacă Farul se luptă cu CFR la campionat) Astea sunt întrebări şmecherite, nu ştiu să vă spun.

Eu vorbesc despre ce s-a văzut azi pe teren, trebuie văzut ce am păţit noi astăzi. Dar dacă ne spuneţi cine trebuie să vina să vorbească, nu ne mai ascundeţi”, a ”tunat” Hagi, după meci.

Afla mai multe despre: farulcupa romanieihagi 

viewscnt
Articole similare