Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conflict la Universitatea Craiova! Pe cine a dat vina Mirel Rădoi după ce şi-a dat demisia: "Ne spune ce să facem la antrenamente. Sunt lucrurile care m-au deranjat"

Conflict la Universitatea Craiova! Pe cine a dat vina Mirel Rădoi după ce şi-a dat demisia: "Ne spune ce să facem la antrenamente. Sunt lucrurile care m-au deranjat"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, a cedat presiunii şi a anunţat că părăseşte postul. După înfrângerea cu FC Argeş din Cupa României, antrenorul l-a luat în colimator pe preşedintele clubului, Sorin Cârţu.

Ce îi reproşează Mirel Rădoi lui Sorin Cârţu

Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României, după ce nu s-a calificat din grupa D. În ultima etapă, FC Argeş a întors scorul cu Universitatea Craiova, scor 2-1, şi s-a calificat în locul oltenilor. 

A fost al cincilea meci fără victorie pentru fotbaliştii lui Mirel Rădoi, care vin după înfrângerea dureroasă din derby-ul cu U Craiova 1948, scor 2-0. 

După ce a anunţat că demisionează, Mirel Rădoi i-a reproşat mai multe aspecte preşedintelui Universităţii Craiova, Sorin Cârţu. 

"Între mine şi jucători, indiferent de articolele care au apărut, nu s-a întâmplat nimic. Pentru mine, semnalele au fost clare după această partidă, din partea clubului.

Rezultatele nu sunt consecinţa unui joc slab. Dacă ne luăm după nea Sorin (n.r. – Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova), aşa se pare, că sunt consecinţa unui joc slab. Dacă preşedintele clubului face evaluări publice de genul ăsta, nu le face cu mine, atunci o să-i predau ID-ul, să vină el înapoi.

Cred că a înţeles greşit mesajul când am zis că o să-l apreciez toată viaţa pentru momentul în care m-a debutat. De acolo până să ne spună ce să facem noi la antrenamente, în condiţiile în care nu eşti prezent la antrenament, lucrurile astea n-o să le accept şi n-am acceptat de la nimeni!

Spun doar lucrurile care m-au deranjat, nu am ceva cu Sorin Cârţu. Indiferent cine face propuneri, tot patronul Mihai Rotaru ia decizia. Am cugetat asupra a ceea ce s-a întâmplat. Acum am luat decizia.

Cât am fost aici, patru luni, am tot colectat informaţii, lucrurile care s-au spus. Foarte multe dintre ele au venit din interior. Şi atunci, decât să fie o situaţie implozivă la acest club, mai bine plec eu şi toate lucrurile astea se vor lămuri.

Nu e normal! Trebuie să se termine cu lucrurile astea la nivel de club. Pentru că altfel Craiova nu va ajunge niciodată unde şi-a propus, să câştige titlul.

Dacă aşteptam până în decembrie, nu făceam altceva decât să ne păcălim singuri. Şi eu, şi echipa, şi clubul. Îmi pare rău n-am reuşit să ne calificăm în Cupa României. 

Lucrurile care se produc din interior... pentru mine este o problemă mare. Dacă cei din conducere se cred antrenori înaintea mea şi fac analize, îi las pe dânşii să conducă", a declarat Mirel Rădoi, după încă un rezultat slab pe banca Universităţii Craiova. 

Mirel Rădoi: "Semnalele sunt altele din partea clubului, femeile vorbesc despre fotbal"

„Am văzut ce a zis nea Sorin că FC U Craiova că meria să câştige partida clar. Din punctul meu de vedere cred că s-a uita la altă partidă. Am avut ocaziile alea, am avut 65% posesie, am avut suturi la poartă. Înseamnă că antrenăm degeaba.

Semnalele sunt altele din partea clubului, femeile vorbesc despre fotbal (n.r. soţia lui Sorin Cârţu), despre ce se întamplă la Craiova. Eu nu accept prea multe semnale. Mă gândesc să rezolvam problemele. Dacă avem ceva de spus, atunci să ne spunem faţă în faţă ca bărbaţii, nu la televizor. Declaraţiile venite din interior au destabilizat echipa.

Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia (n.r. - de a demisiona)! În momentul în care stai şi le pui cap la cap... am tot colectat informaţii cât am fost aici. Decât să fie o situaţie implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam", a mai spus antrenorul demisionar de la Universitatea Craiova, Mirel Rădoi. 

În ultimele cinci meciuri, Universitatea Craiova a remizat cu Ocna Mureş, 1-1, cu Rapid Bucureşti, 2-2, şi cu Chindia Târgovişte, 1-1, iar înfrângeri a înregistrat cu U Craiova 1948, 0-2, şi FC Argeş, 1-2. 

Mirel Rădoi părăseşte clubul dupăc e a fost instalat în august.

Afla mai multe despre: mirel radoisorin cartuuniversitatea craiovamirel radoi demisie universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare