Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A marcat golul victoriei cu Universitatea Craiova şi s-a descătuşat la final: ”După o muncă de cinci ani aici la echipă, e primul” | VIDEO

A marcat golul victoriei cu Universitatea Craiova şi s-a descătuşat la final: ”După o muncă de cinci ani aici la echipă, e primul” | VIDEO

Cupa României

Comentarii

Costinel Tofan (26 de ani) a adus victoria celor de la FC Argeş în partida cu Universitatea Craiova. A fost primul gol marcat de fundaşul lateral pentru formaţia piteşteană. La final, a tras concluziile după această reuşită cu totul specială pentru el.

FC Argeş s-a impus în faţa celor de la Universitatea Craiova, scor 2-1, în etapa a treia din grupa D a Cupei României.

Screciu a deschis scorul pentru olteni, în minutul 55, dar avantajul acestora nu a rezistat mult.

După nici zece minute de la prima reuşită a meciului, Bertrand a adus egalarea pe tabelă, iar în minutul 69, Tofan a stabilit scorul final 2-1, rezultat prin care piteştenii se califică în sferturile de finală ale Cupei României.

Reacţia lui Tofan, după primul gol la FC Argeş: ”După o muncă de cinci ani aici la echipă” | VIDEO

La finalul meciului, jucătorul care a adus victoria formaţiei argeşene, Costinel Tofan, a reacţionat cu privire la meciul disputat în compania grupării antrenate de Mirel Rădoi.

Golul din minutul 69 a fost primul marcat de Tofan pentru FC Argeş, club la care este legitimat din vara anului 2017.

Fundaşul dreapta, căpitan în acest meci, a vorbit despre reuşită şi cui o dedică.

”După o muncă de cinci ani aici la echipă, e primul gol. Am muncit de mi-au sărit capacele. Mă bucur că am putut să-mi ajut echipa. Nu ştiu dacă pot să descriu senzaţia acestui gol.

Vreau să dedic acest gol tatălui meu, care mă ducea la fotbal de la şapte ani şi m-a încuraja mereu. Îi mulţumesc familiei.

De când a venit Marius (n.r. Croitoru, antrenorul FC Argeş), am luat meci de meci. Vrea un fotbal diferit faţă de ce am jucat până acum, dar uşor, uşor construim mai departe.

În prima repriză, nu ne a iesit jocul aşa cum ne doream, dar la final ne bucurăm că am câştigat”, a declarat Tofan, după meci.

Afla mai multe despre: fc argescupa romaniei 

viewscnt
Articole similare