Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Confuzie pentru Strizu după victoria din Cupa României: ”Sărbătorim debutul mai multor jucători în Liga 1”. Ce spune de viitoarele meciuri: ”Cu Dumnezeu înainte”

VIDEO | Confuzie pentru Strizu după victoria din Cupa României: ”Sărbătorim debutul mai multor jucători în Liga 1”. Ce spune de viitoarele meciuri: ”Cu Dumnezeu înainte”

FCSB

Comentarii

Deşi a trimis nu echipa a doua, ci a patra, la Botoşani, FCSB a reuşit să îi învingă pe moldoveni, scor 2-0. Golurile vicecampioanei au fost marcate în repreiza secundă, de doi juniori, Alexandru Musi (18 ani) şi Matei Tănasă (17 ani).

Întrucât avea şanse minime de a mai avansa în următoarea fază a competiţiei, având nevoie ca UTA Arad să se împiedice cu CS Mioveni, FCSB a trimis un lot slăbit la Botoşani.

O multitudine de jucători au primit şanse de a debuta la prima echipă şi au făcut-o în stil: juniorii vicecampioanei i-au învins pe moldoveni, scor 2-0.

Golurile au fost marcate de doi jucători crescuţi în academia FCSB-ului, Alexandru Musi şi Matei Tănasă, şi au marcat o nouă umilinţă pentru Botoşani, după 0-8 cu Farul.

În urma partidei, Leo Strizu a fost prezent la flash-interviu, întrucât Mihai Pintilii nici măcar nu a făcut deplasarea alături de echipă.

Antrenorul în acte al vicecampioanei a oferit o nouă ”perlă”, încurând competiţia în care tocmai evoluase echipa pe care ar pregăti-o.

”Sărbătorim debutul mai multor jucători în Liga 1”

Strizu i-a felicitat pe tinerii jucători pentru partida reuşită şi a dezvăluit că FCSB ţinteşte primele locuri până la finalul anului, cu ajutor lui Dumnezeu.

Ne dă încredere pentru viitor, dar trebuie să avem grijă şi răbdare. Sărbătorim două evenimente în drum spre Bucureşti, ziua lui Ianis şi debutul mai multor jucători în Liga 1 (n.r. în Cupa României).

Sperăm ca uşor, uşor ei să se apropie de Liga 1. Nu ai cum să te superi pe copii, mai ales după această victorie, poate am trăit mai intens meciul, dar am fost calm. Nu pot decât să îi felicit.

Ne dorim să terminăm anul aproape de locul întâi, după care cu Dumnezeu înainte. Există timp în care să îi integrăm la echipa mare, deocamdată ne bucurăm de acest rezultat.

Le doresc multă sănătate şi să aibă parte de multe satisfacţii”, a declarat Leo Strizu.

În următoarea etapă a Ligii 1, FCSB va da peste Chindia Târgovişte, în timp ce Botoşani o va înfrunta pe campioana CFR Cluj. Ambele partide vor fi în direct, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: leo strizu 

viewscnt
Articole similare