Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mai bine taci din gură”. MM Stoica a dezvăluit ce i-a reproşat lui Dan Petrescu în perioada în care au colaborat: ”I-am spus o chestie atunci” | EXCLUSIV

”Mai bine taci din gură”. MM Stoica a dezvăluit ce i-a reproşat lui Dan Petrescu în perioada în care au colaborat: ”I-am spus o chestie atunci” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit discuţiile pe care le-a avut cu Dan Petrescu în perioada în care cei doi au colaborat la Unirea Urziceni. Actualul oficial al FCSB-ului îl sfătuia pe ”Bursuc” să îşi schimbe comportamentul de după meciuri.

Deşi în ultimii ani s-au remarcat mai mult prin declaraţiile ”acide” pe care şi le-au adresat, cândva MM Stoica şi Dan Petrescu erau colaboratori şi lucrau împreună pentru binele aceluiaşi club.

Acest lucru se petrecea în urmă cu 15 ani, la Unirea Urziceni. Între iulie 2007 şi decembrie 2009, cei doi au fost angajaţii fostei campioane a României, având contribuţii decisive la titlul cucerit surprinzător în 2009.

În contextul plecării lui Mirel Rădoi de la Universitatea Craiova, în urma şedinţei îndelungate avute de fostul selecţioner cu jucătorii olteni, MM Stoica a rememorat un reproş pe care il făcuse lui Petrescu.

Oficialul FCSB-ului a explicat că i-a transmis ”Bursucului” să nu mai intre în vestiar după meciuri, în special după înfrângeri, întrucât poate lua decizii drastice, la fel cum a luat Mirel Rădoi.

”I-am spus o chestie atunci. Mai bine taci din gură”

Mihai Stoica i-a transmis lui Dan Petrescu că mai bine tace şi ia măsurile dorite următoarea zi, decât să intre nervos în vestiar şi să aibă o ieşire nervoasă.

Eu i-am spus lui Petrescu o chestie când eram la Urziceni. <<Eu te rog pe tine să ţii cont de un singur lucru>>, experienţă pe care am căpătat-o eu, că şi el era destul de la început atunci, eu aveam mulţi ani în spate.

<<Nu mai intra în vestiar după meci>> . Mai ales dacă nu câştigi, rişti să ai un comportament care să se şteargă greu din memoria unora.

Mai bine taci din gură, nu intri, te duci, te plimbi, după care a doua zi poţi să iei ce măsură vrei. Nu mai intra. Au fost nişte discuţii mai ample atunci”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Dan Petrescu şi MM Stoica se vor revedea pe 15 decembrie, când se va disputa restanţa din a noua etapă a Superligii dintre CFR Cluj şi rivala FCSB.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare