Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Neymar a izbucnit în lacrimi după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială! Starul, devasatat după o nouă dezamăgire. Imaginile au ajuns virale

VIDEO | Neymar a izbucnit în lacrimi după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială! Starul, devasatat după o nouă dezamăgire. Imaginile au ajuns virale

Cupa Mondială

Comentarii

În sferturile Cupei Mondiale, Brazilia era marea favorită din duelul cu Croaţia, dar nu a reuşit să îşi respecte blazonul. Sud-americanii au fost eliminaţi la loviturile de departajare, în urma unei partide pe care au dominat-o autoritar şi în care au condus.

Marea favorită înaintea debutului Cupei Mondiale, Brazilia a reuşit să îşi asigure primul loc în grupă după doar două etape şi s-a distrat cu Coreea de Sud în optimi.

În acest context, înaintea sferturilor, deja se vorbea despre o semifinală Argentina - Brazilia, dar aceasta nu mai are cum să aibă loc.

Naţionala pregătită de Tite avea să o înfrunte pe Croaţia în sferturile de finală, într-o partidă pe care avea să o domine autoritar.

Sud-americanii nu au reuşit să deschidă scorul în timpul regulamentar, dar au dat lovitura în prelungirile primei reprize de prelungiri, prin Neymar.

Superstarul echipei a marcat un gol fabulos, în urma unei faze de excepţie reuşite de brazilieni, iar locul în ultimele patru părea asigurat.

Numai că Croaţia nu a renunţat. Europenii s-au aruncat în atac pentru prima dată în acest meci şi au dat rapid lovitura, prin Bruno Petkovic, care punctase anterior de doar cinci ori în 25 de apariţii la naţională.

Acesta a egalat în ultimele minute, iar, la loviturile de departajare, Rodrygo şi Marquinhos au ratat, în timp ce croaţii au înscris de fiecare dată.

Neymar a izbucnit în lacrimi după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială

Neymar nici nu a mai apucat să execute, Brazilia fiind eliminată matematic înainte de a se ajunge la ultimul penalty, iar Croaţia a reuşit o nouă surpriză de proporţii la Cupa Mondială.

În urma partidei, jucătorii lui Tite au fost, pe bună dreptate, devastaţi, în special Neymar, care este nevoit să trăiască o nouă dezamăgire alături de naţională.

Starul lui PSG a fost surprins plângând după fluierul final, iar imaginile au devenit virale.

De când a debutat pentru Selecao, unicul trofeu câştigat de ţara sa a fost Copa America, în 2019, turneu la care Neymar nu a participat, fiind accidentat.

În acest context, jucătorul care tocmai l-a egalat pe Pele ca cel mai bun marcator din istoria Braziliei nu a reuşit să câştige niciun trofeu alături de ţara sa, în afară de Cupa Confederaţilor, în 2013.

În plus, acesta mai are o medalie de aur la Olimpiadă, în 2016.

La vârsta de 30 de ani, e greu de crezut că Neymar va avea şansa de a mai juca la mai mult de o Cupă Mondială.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare