Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dortmund a contactat un fost jucător român odată cu venirea la Bucureşti: ”M-au sunat cei de la Borussia”. Care a fost motivul

Dortmund a contactat un fost jucător român odată cu venirea la Bucureşti: ”M-au sunat cei de la Borussia”. Care a fost motivulgalerie foto
Comentarii

Invitată în cadrul ”triunghiularului” Christmas Cup, în cadrul căruia le va înfrunta pe Rapid şi Fiorentina, Borussia Dortmund a sosit, vineri, la Bucureşti. Prezent la aeroport, Marcel Răducanu (68 de ani) a dezvăluit că îi va însoţi pe nemţi, din postura de ambasador al echipei.

Sâmbătă, pe 10 decembrie, Rapid urmează să se dueleze cu două echipe importante ale Europei, Borussia Dortmund şi Fiorentina, în cadrul Christmas Cup.

Patru meciuri de 60 de minute fiecare urmează să se dispute, fiecare jucând cu fiecare, iar fanii aşteaptă cu nerăbdare confruntările de lux programate de giuleşteni.

Nemţii au sosit la Bucureşti vineri şi au fost întâmpinaţi de o mare de fani ai echipei, care veniseră la aeroportul din Otopeni pentru a îşi vedea favoriţii.

Pe lângă aceştia, prezent pe Henri Coandă a fost şi Marcel Răducanu, fostul jucător al Borussiei Dortmund, care îi va însoţi pe nemţi pe parcursul acestui eveniment.

Fostul mijlocaş a dezvăluit că a fost contactat de fosta sa echipă pentru a fi ambasadorul lor la această acţiune şi a vorbit despre lotul adus de germani la Bucureşti.

În plus, Răducanu a oferit detalii în legătură cu cele pregătite de organizatori, printre care şi un dineu.

Dortmund a contactat un fost jucător român odată cu venirea la Bucureşti

Acum m-au sunat cei de la Borussia şi mi-au propus să vin cu ei ca ambasador pentru această acţiune. Sigur că mă bucur, am spus da cu cea mai mare plăcere.

Încerc să fiu pe lângă echipă, pentru că acolo am jucat şase ani. E ceva deosebit să fiu pe lângă echipa asta. (n.r. vă mai amintiţi ultima deplasare cu echipa?) Aoleu... sunt 40 ani de atunci...

Sper să vină multă lume la acest eveniment şi să vedem jocuri frumoase şi plăcute. Din păcate, nu sunt toţi... am văzut că sunt vreo doi-treo care au fost la Cupa Mondială, în rest sunt mulţi copii de la echipa a doua.

Oricum sunt trişti că au ieşit din grupă aşa repede. Dar ăsta e fotbalul, probabil nu au meritat. Am inţeles că o sa fie un dineu împreună”, a declarat Marcel Răducanu.

Legitimat timp de şase ani la Dortmund, Răducanu a însumat 186 de apariţii şi 35 de goluri pentru nemţi.

Afla mai multe despre: marcel răducanu 

viewscnt
Articole similare