Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Gestul fabulos al lui Youssoufa Moukoko după ce a sosit pe aeroportul din Bucureşti: ”Mă bucur”. Cum au fost întâmpinaţi jucătorii Borussiei

VIDEO EXCLUSIV | Gestul fabulos al lui Youssoufa Moukoko după ce a sosit pe aeroportul din Bucureşti: ”Mă bucur”. Cum au fost întâmpinaţi jucătorii Borussiei
Comentarii

Invitată în cadrul ”triunghiularului” Christmas Cup, în cadrul căruia le va înfrunta pe Rapid şi Fiorentina, Borussia Dortmund a sosit, vineri, la Bucureşti şi a fost întâmpinată în aeroport de membrii fan clubului din România al echipei, oferind câteva imagini fabuloase.

Sâmbătă, pe 10 decembrie, Rapid urmează să se dueleze cu două echipe importante ale Europei, Borussia Dortmund şi Fiorentina, în cadrul Christmas Cup.

Patru meciuri de 60 de minute fiecare urmează să se dispute, fiecare jucând cu fiecare, iar fanii aşteaptă cu nerăbdare confruntările de lux programate de giuleşteni.

Nemţii au sosit la Bucureşti vineri şi au fost întâmpinaţi de o mare de fani ai echipei, care veniseră la aeroportul din Otopeni pentru a îşi vedea favoriţii.

Moderatorul Orange Sport Silviu Tudor Samuilă a dezvăluit că cei de la Borussia Dortmund s-au comportat exemplar cu suporterii, în special Youssoufa Moukoko.

Jucătorul de doar 17 ani ar fi stat la poze cu fiecare fan prezent în aeroport, un gest cu adevărat de apreciat pentru suporterii înrăiţi ai lui Dortmund.

Gestul fabulos al lui Youssoufa Moukoko după ce a sosit pe aeroportul din Bucureşti

Un lucru foarte frumos, mi se pare senzaţional, au venit cei din fan grupul Borussiei Dortmund la aeroport, i-au aşteptat, iar Moukoko, îmi povesteau colegii, şi-a făcut poze cu absolut toţi.

Mi se pare o chestie senzaţională. Mă bucur că există un asemenea fan club în România şi, pe lângă că există, mă bucur că au tratat venirea acestei echipe importante a Europei după cum merită”, a explicat Silviu Tudor Samuilă.

Prezent în platou, Nicolae Dică i-a lăudat pe cei de la Borussia Drtmund pentru interacţiunea cu fanii, dar a punctat că nu este surprins, acest comportament venind din partea unei echipe cunoscute pentru relaţia strânsă pe care o are cu susţinătorii săi.

Este un lucru foarte frumos făcut şi de suporteri, şi de jucătorii celor de la Borussia Dortmund. Suntem învăţaţi cu ei, ştim peluza pe care o au de 25 de ani mi se pare.

Clubul este în acest moment sus datorită acestor suporteri. Ştim că au avut acea perioadă foarte grea, în care suporterii au contribuit foarte mult la bugetul echipei, au ajutat foarte mult”, a recţionat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: moukoko 

viewscnt
Articole similare