Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, ”trădat” de jucătorii săi? De la ce s-ar fi produs ”divorţul” cu scandal de Universitatea Craiova: ”Atunci s-a întâmplat” | EXCLUSIV

Mirel Rădoi, ”trădat” de jucătorii săi? De la ce s-ar fi produs ”divorţul” cu scandal de Universitatea Craiova: ”Atunci s-a întâmplat” | EXCLUSIV
Comentarii

După doar patru luni pe banca tehnică a Universităţii Craiova, Mirel Rădoi (41 de ani) a luat decizia de a îşi da demisia, în urma eliminării din Cupa României, după 1-2 cu FC Argeş. Meciul anterior, oltenii fuseseră învinşi de rivalii de la FC U.

O serie de cinci victorii la rând, în octombrie şi noiembrie, le dăduse fanilor Universităţii Craiova că echipa preferată va reuşi într-un final să se lupte cu adevărat la titlu.

Din păcate pentru suporterii olteni, acea serie a fost urmată de una negativă, de cinci meciuri fără victorie, care a dus în final la ”divorţul” dintre cele două părţi.

Remiza cu Ocna Mureş, Rapid şi Chindia Târgovişte au fost urmate de înfrângeri cu FC U Craiova şi FC Argeş, iar Rădoi a luat decizia de a îşi da demisia la finalul meciului de la Piteşti.

Fostul selecţioner a lansat un atac la adresa conducerii Universităţii Craiova şi i-a blamat în mare parte pe şefi pentru despărţirea cu scandal.

Însă, MM Stoica are o altă teorie. Managerul general de la FCSB este de părere că jucătorii excluşi din lot l-au ”trădat” pe Mirel Rădoi, după ce au fost reprimiţi la echipă.

Mirel Rădoi, ”trădat” de jucătorii săi?

De la flash la zona mixtă s-a răzgândit. Clar că atunci s-a întâmplat ceva. A scos din lot jucătorii respectivi, că practic erau doi jucători importanţi din cei patru, foarte importanţi, şi nu a reuşit să câştige fără ei, deşi a condus 2-0 în Giuleşti şi părea că se îndreaptă spre o victorie, iar Rapid a cam ratat vreo două-trei, dacă nu patru situaţii bune.

După a venit meciul cu Târgovişte, la fel, a condus până în prelungiri, şi în prelungiri... a fost înainte faza cu Screciu, dar golul a venit în prelungiri şi astea au contat destul de mult.

Faptul că tu ai luat o măsură drastică cu jucătorii, care se presupune că ar trebui să îşi rezolve meciurile... iar acum s-a văzut cumva că există o problemă mare la meciul cu concitadina.

În momentul în care tu apelezi la jucătorii respectivi, pe care i-ai ostracizat... mda, cred că are o problemă, pentru că nu a părut că au intrat şi au... (n.r. realizat ceva)”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare