Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă uriaşă reuşită de Neymar în partida cu Croaţia! Ce record a egalat în meciul în urma căruia Brazilia a fost eliminată de la Cupa Mondială

Performanţă uriaşă reuşită de Neymar în partida cu Croaţia! Ce record a egalat în meciul în urma căruia Brazilia a fost eliminată de la Cupa Mondială

Cupa Mondială

Comentarii

Neymar a marcat, vineri, un gol în meciul din sferturi Brazilia - Croaţia, scor 1-1 (2-4 după lovituri de departajare) şi l-a egalat pe legendarul Pele la numărul de goluri înscrise pentru naţionala Braziliei.

Performanţă uriaşă reuşită de Neymar în partida cu Croaţia

Neymar a înscris golul său cu numărul 77 pentru Selecao la selecţia cu numărul 124 în tricoul auriverde. Cu acest gol, Neymar l-a egalat pe Pele în fruntea marcatorilor all-time ai selecţionatei Braziliei.

Pele a marcat 77 de goluri în 92 de selecţii, între anii 1957 şi 1971.

Neymar a înscris 77 de goluri în perioada 2010 – 2022, şase dintre acestea fiind marcate în anul 2022, ultimele două chiar la turneul final al Cupei Mondiale din Qatar.

Din păcate pentru starul lui PSG, reuşita sa nu a fost de ajuns pentru a aduce calificarea Braziliei în semifinale. Sud-americanii au fost egalaţi în ultimele minute şi au fost eliminaţi la loviturile de departajare.

Astfel, până la următoarea ediţie a Cupei Mondiale, se vor împlini 24 de ani de la ultimul triumf al Braziliei.

În 2006, sud-americanii au fost eliminaţi în sferturi, de Franţa, în 2010, tot în sferturi, de Olanda, în 2014, în semifinale, de Germania, iar, în 2018, de Belgia, de asemenea în sferturi.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare