Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ironia lui MM Stoica după eliminarea Braziliei de la CM: ”Fără dans în seara asta?” :)

Ironia lui MM Stoica după eliminarea Braziliei de la CM: ”Fără dans în seara asta?” :)

Cupa Mondială

Comentarii

Echipa naţională a Croaţiei a învins, vineri, reprezentativa Braziliei, scor 1-1 (4-2), la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar.

Ironia lui MM Stoica după eliminarea Braziliei de la CM: ”Fără dans în seara asta?”

Primul gol al meciului a fost înscris de Neymar, în minutul 105+1, când a primit o pasă de la Lucas Paqueta, a trecut de Sosa, l-a driblat şi pe Livakovic deschizând scorul. A fost al 77-lea gol al lui Neymar pentru echipa naţională a Braziliei, jucătorul lui PSG egalându-l astfel pe Pele în clasamentul golgeterilor all-time ai Selecao.

Croaţii au egalat în minutul 117 al meciului, la o acţiune purtată de Orsic, pe partea stângă, acesta a centrat şi Petkovic a reluat din prima în poarta lui Allison, mingea fiind deviată de Marquinhos. A fost singurul şut pe poartă al croaţilor.

La loviturile de departajare Livakovic a apărat şutul lui Rodrygo, iar Marquinhos a trimis în bară, în timp ce pentru croaţi au înscris Vlasic, Majer, Modric şi Orsic.

Pentru brazilieni au transformat Casemiro şi Pedro.

După eliminarea Braziliei, MM Stoica a postat un mesaj ironic pe reţelele sociale.

MM Stoica nu a simpatizat Brazilia la acest CM. Motivul? ”Multă lume o dădea favorită pe Argentina. Mulţi spuneau că e favorită... după Brazilia. Dar bine, eu nici pe Brazilia nu o văd favorită! Nu o suport. Când îl văd pe Tite cu costumul ăla a lui şi când îl văd cum merge să vorbească cu Neymar şi aşteaptă să îi spună Neymar da sau nu. Chestiile ăstea ce ies din vestiar, dansurile ăstea, samba asta nu face bine!”, a declarat MM după Brazilia - Serbia, scor 2-0.

Echipele care au evoluat:

  • CROAŢIA: Livakovic – Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa (Budimir 110) – Brozovic (Orsic 114) – Kovacic (Majer 106), Modric – Pasalic (Vlasic 72), Kramaric (Petkovic 72), Perisic. SELECŢIONER: Zlatko Dalić
  • BRAZILIA: Alisson – Militao (Alex Sandro 106), Marquinhos, Thiago Silva, Danilo - Casemiro – Lucas Paqueta (Fred 106), Neymar – Raphinha (Antony 56), Richarlison (Pedro 84), Vinicius Junior (Rodrygo 64).  SELECŢIONER: Tite

Afla mai multe despre: croatiabraziliamm stoica 

viewscnt
Articole similare