Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răducioiu s-a crucit când a auzit că antrenorul cu care a lucrat la Dinamo semnează cu o echipă din Superligă: "Doamne! Nu ştiu dacă are capacitatea" | EXCLUSIV

Răducioiu s-a crucit când a auzit că antrenorul cu care a lucrat la Dinamo semnează cu o echipă din Superligă: "Doamne! Nu ştiu dacă are capacitatea" | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Expertul Orange Sport, Florin Răducioiu, a comentat ultima numire de antrenor în Superligă. Fostul internaţional român s-a mirat când a auzit ce mutare se pregăteşte.

Florin Răducioiu, despre antrenorul pregătit de Valeriu Iftime la FC Botoşani

Moldovenii şi-au pierdut strălucirea pe care au avut-o cu Marius Croitoru şi sunt aproape de zona retrogradării, pe 12, cu 20 de puncte. 

Ultimul rezultat din Cupa României, 0-2 cu FCSB, l-a convins pe Valeriu Iftime să-l instaleze pe Flavius Stoican, după ce sezonul a fost început cu Mihai Teja, iar interimatul a fost asigurat de Mihai Ciobanu. 

Însă vestea l-a luat prin surprindere pe Florin Răducioiu. Fostul atacant, în vârstă de 52 de ani, a fost team-manager al "câinilor" în prima jumătate a acestui an, în prima ligă. El a venit la Dinamo Bucureşti atunci când antrenor era Flavius Stoican, iar administrator special era Iuliu Mureşan.

"E cădere totală (n.r. - la FC Botoşani). Doamne! Nu am nimic cu Flavius, am lucrat cu el, dar să semneze aşa după o lună de zile după ce ai plecat de la Mioveni, care e cu un picior în Liga 2, apoi să te duci la Botoşani, care e în groapă. Nu ştiu dacă are capacitatea de a...", a spus Florin Răducioiu pentru Orange Sport. 

Flavius Stoican s-a despărţit de CS Mioveni în noiembrie, iar argeşenii continuă să ocupe ultimul loc din Superligă, cu opt puncte în 19 etape. 

În schimb, fostul antrenor de la FCSB, Nicolae Dică, s-a referit strict la lotul lui FC Botoşani: "Nu cred că se va desfiinţa echipa. Spunea patronul că dacă vine cineva e capabil să ţină echipa trei ani. Cum spunea şi Flavius, lotul nu e slab, că sunt jucători care au meciuri multe în prima ligă şi cred că-şi vor reveni", a spus Dică. 

Afla mai multe despre: florin raducioiuvaleriu iftimeflavius stoicancs miovenifc botosani 

viewscnt
Articole similare