Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Rotaru îl indică pe fotbalistul important care "l-a lucrat" pe Rădoi la Universitatea Craiova. Ce a făcut sub ochii antrenorului. "Să nu spunem nesimţire, conduită neprofesionistă"

Incredibil! Rotaru îl indică pe fotbalistul important care "l-a lucrat" pe Rădoi la Universitatea Craiova. Ce a făcut sub ochii antrenorului. "Să nu spunem nesimţire, conduită neprofesionistă"
Comentarii

Mirel Rădoi a avut multe bătăi de cap în ultima perioadă a mandatului pe banca Universităţii Craiova. Acţionarul Mihai Rotaru susţine că un fotbalist important "l-a lucrat" pe antrenorul care a demisionat.

Fotbalistul care "l-a lucrat" pe Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a ajuns "la cuţite" cu conducerea Universităţii Craiova, odată cu demisia. Sorin Cârţu l-a contrat pe Mirel Rădoi şi inclusiv Mihai Rotaru l-a criticat pentru felul în care a spus lucrurilor pe nume în public. 

Totuşi, acţionarul s-a îndreptat şi împotriva unui fotbalist important din lot. Mihai Rotaru susţine că Sergiu Hanca a premeditat o răzbunare la adresa lui Mirel Rădoi. 

La meciul din Cupa României cu Ocna Mureş, după care Mirel Rădoi a exclus patru fotbalişti, Sergiu Hanca l-a faultat intenţionat pe Goronea pentru a comite penalty, însă arbitrul Iuliana Demetrescu n-a acordat lovitură de pedeapsă.  

„Cred că Hanca a făcut un lucru nu că necugetat, un lucru care dă dovadă de lipsă de respect şi de lipsă de educaţie. Eu cred că a vrut să provoace toată această nebunie. El a făcut parte din programul echipei, ştia că e acolo, avea o divergenţă cu Rădoi, Rădoi ştia că e impulsiv.

Suspectez în acest moment chiar că la Ocna Mureş, acel penalty care trebuia dat celor de la Ocna Mureş, Hanca l-a premeditat. A vrut să îl facă să îl enerveze pe Rădoi. Asta suspectez în acest moment după ce a dat dovadă", a declarat Mihai Rotaru, conform Fanatik

Sergiu Hanca se poate despărţi de Universitatea Craiova

Sergiu Hanca, mijlocaş care a fost exclus din lot de Mirel Rădoi în cele din urmă, a cerut rezilierea unilaterală a contractului cu Universitatea Craiova, aspect care l-a înfuriat pe Mihai Rotaru. Mai mult, a cerut despăgubiri de două milioane de euro. 

"Acum două zile era în totalitate în programul echipei. Ieri, am avut şedinţă cu ei, cu tot grupul. A fost de faţă. După ce a văzut că a plecat Rădoi şi că nu mai e nicio presiune, nu mai e nimeni care să nu conteze pe el din punct de vedere sportiv. Dar când a văzut că nu mai poate să premediteze o reziliere şi să ia despăgubiri, după ora 12:00, după ce au discutat cu mine, după ce staff-ul i-a luat şi le-a spus. Hanca, Vînă, faceţi parte din programul echipă.

Chiar vorbeau între ei Stancu şi Bon. Cu cine jucăm cu Căpăţînă sau Hanca. Se uitau la mine cu cine jucăm. Ce treaba am eu? Jucaţi cu cine vreti. După toată treaba asta, la 12:43, el a cerut rezilierea. Şi-a luat salariul, a fost în lot, a stat în cantonament, are camera lui, nu şi-a bătut joc nimeni de el. Că a jucat sau nu. E decizia antrenorului.

Şi după a avut tupeul să spună că vrea reziliere şi despăgubiri. Dacă nu pleca Rădoi mai stătea puţin să vadă cum se înţelege cu Rădoi. Dacă Rădoi îl bagă sau nu. Dar ştia clar că e în program şi se contează pe el, a abuzat de acest demers. Hanca a dat dovadă, hai sa nu spunem de nesimţire, dar de o conduită neprofesionistă”, a adăugat acţionarul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru. 

Mirel Rădoi, ”trădat” de jucătorii săi? De la ce s-ar fi produs ”divorţul” cu scandal de Universitatea Craiova: ”Atunci s-a întâmplat”

Afla mai multe despre: mihai rotarumirel radoisergiu hancauniversitatea craiovaantrenor universitatea craiovamirel radoi demisie universitatea craiovasorin cartu 

viewscnt
Articole similare