Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au fost surprinşi Casemiro şi Modric, cei doi foşti colegi de la Real Madrid, după ce Croaţia a produs şocul sferturilor de la finală în faţa Braziliei la Cupa Mondială | FOTO

Cum au fost surprinşi Casemiro şi Modric, cei doi foşti colegi de la Real Madrid, după ce Croaţia a produs şocul sferturilor de la finală în faţa Braziliei la Cupa Mondială | FOTO

Cupa Mondială

Comentarii

Cei doi foşti colegi de la Real Madrid, Luka Modric şi Casemiro, au oferit o imagine superbă la finalul surprizei sferturilor de finală de la Cupa Mondială din Qatar.

 

Croaţia a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială

Sferturile de finală de la Cupa Mondială din Qatar au început cu o surpriză, iar pe teren s-au aflat şi doi dintre oamenii de bază ai lui Real Madrid din ultimii ani. Croatul Luka Modric şi brazilianul Casemiro au transformat câte o lovitură de departajare în duelul Croaţia - Brazilia, dar la final doar fostul Balon de Aur s-a putut bucura. 

Ei au făcut schimb de tricouri încă de la pauza meciului, după terminarea primei reprize, iar cei doi au dat dovadă de fair-play la final. Imediat după ce Brazilia a fost eliminată, Casemiro şi Modric s-au apropiat, iar mijlocaşul lui Real Madrid l-a consolat fotbalistul care s-a transferat în acest sezon la Manchester United. 

Echipa naţională a Croaţiei a învins, vineri, reprezentativa Braziliei, scor 1-1 (4-2), la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar.

Primul gol al meciului a fost înscris de Neymar, în minutul 105+1, când a primit o pasă de la Lucas Paqueta, a trecut de Sosa, l-a driblat şi pe Livakovic deschizând scorul. A fost al 77-lea gol al lui Neymar pentru echipa naţională a Braziliei, jucătorul lui PSG egalându-l astfel pe Pele în clasamentul golgeterilor all-time ai Selecao.

Croaţii au egalat în minutul 117 al meciului, la o acţiune purtată de Orsic, pe partea stângă, acesta a centrat şi Petkovic a reluat din prima în poarta lui Allison, mingea fiind deviată de Marquinhos. A fost singurul şut pe poartă al croaţilor.

La loviturile de departajare Livakovic a apărat şutul lui Rodrygo, iar Marquinhos a trimis în bară, în timp ce pentru croaţi au înscris Vlasic, Majer, Modric şi Orsic.

Pentru brazilieni au transformat Casemiro şi Pedro.

Afla mai multe despre: casemiromodriccupa mondiala 

viewscnt
Articole similare