Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liviu Ciobotariu, şocat la flash-interviu! Urletele furioase din fundal l-au întrerupt pe antrenorul lui FC Voluntari: ”Nu am auzit întrebarea”

VIDEO | Liviu Ciobotariu, şocat la flash-interviu! Urletele furioase din fundal l-au întrerupt pe antrenorul lui FC Voluntari: ”Nu am auzit întrebarea”

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a fost condusă o bună perioadă din meci de Sepsi, dar a reuşit să obţină o remiză în a 20-a etapă a Superligii, scor 1-1. Prezent la flash-interviul de după joc, Liviu Ciobotariu a fost şocat de urletele auzite la stadion.

După ce a fost învinsă în urmă cu doar trei zile de Sepsi, tot la Sfântu Gheorghe, în Cupa României, scor 0-4, Voluntari avea să o înfrunte din nou pe echipa pregătită de Cristiano Bergodi, de această dată în campionat.

Ilfovenii s-au trezit conduşi din startul meciului, însă au reuşit să salveze un punct chiar pe final de joc, în urma unei partide care a fost, în final, destul de echilibrată.

Prezent la flash-interviul de după fluierul final, Liviu Ciobotariu vorbea despre desfăşurarea meciului şi impresiile sale când pe fundal au început să se audă urlete furioase.

Ţipetele nu au fost inteligibile, dar au fost destul de gălăgioase încât Ciobotariu să nu mai audă întrebările care îi erau adresate de reporter.

Până la urmă, acestea s-au oprit, iar pe final părea că persoana care urla o făcea în limba maghiară.

Liviu Ciobotariu, şocat la flash-interviu de urletele furioase care se auzeau la stadionul din Sfântu Gheorghe

Mă pot declara mulţumit, dar cred că puteam mai mult. nu ştiu dacă era meritat. Cred că e echitabil un rezultat de egalitate. A doua repriză am schimbat strategia.

Trebuie să recunosc că în prima repriză am vrut să blocăm atacurile pozţionale ale adversarilor noştri, au jucători tehnici, buni la jocul aerian, Tudorie, Safranko.

Per total, dacă fac o analiză la ceea ce s-a întâmplat acum trei zile, în Cupă (n.r. înfrângerea 0-4 cu Sepsi), mă pot declara mulţumit.

(n.r. urmează liderul Farul, încheiaţi anul cu un duel puternic) Nu am auzit întrebarea. (n.r. a repetat înterbarea) Da, aşa este, întâlnim prima clasată, Farul, o echipă care joacă un fotbal bun, cu un antrenor foarte bun.

Cu acest punct am luat un punct de moral, avem patru jocuri consecutive în care nu am pierdut, privim cu încredere jocul următor”, a declarat Liviu Ciobotariu.

În următoarea etapă a Superligii, penultima din acest an, Voluntari o va înfrunta pe Farul, iar Sepsi pe U Cluj.

Afla mai multe despre: liviu ciobtariu 

viewscnt
Articole similare