Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, discurs dur după ce Austria a "interzis" aderarea României la Schenghen: "Sunt mai proşti şi mai hoţi decât noi! Noi suntem umili!"

Gigi Becali, discurs dur după ce Austria a "interzis" aderarea României la Schenghen: "Sunt mai proşti şi mai hoţi decât noi! Noi suntem umili!"

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a reacţionat nervos la ştirea că României nu i-a fost permisă aderarea la Schenghen, după votul nefavorabil al Austriei. Omul de afaceri din Pipera a spus că "nu vreau să aud" de Austria şi a vorbit în termeni duri despre austrieci.

Austria a votat împotriva aderării României la spaţiul Schenghen, deşi oficialii statului au făcut tot ce le-a stat în putinţă să îndeplinească toate condiţiile necesare pentru a fi acceptată. După ce a aflat că României nu i-a fost permis acccesul la Schenghen, Gigi Becali a reacţionat nervos.

Gigi Becali, discurs dur după ce Austria a "interzis" aderarea României la Schenghen: "Sunt mai proşti şi mai hoţi decât noi! Noi suntem umili!"

Reacţia lui Gigi Becali vine ca urmare a decizie U Craiova, care va boicota firmele austriece care îşi desfăşoară activitatea în România.

„Eu o şterg, Austria, de pe globul pământesc. Nu mai vreau să aud de Austria. Dacă e să ajung undeva, eu o ocolesc. Nu mai trec pe acolo deloc. Dacă eram eu acum, făceam tot posibilul legal, tot ce este legal. Şi la Petrom şi la băncile din România şi la Raiffeisen, le găseam eu chichiţe şi le arătam eu lor care este şmecheria. Au venit cu Petrom şi au furat toată avuţia noastră. Ne-au luat de proşti şi cred ei că sunt mai deştepţi. Nu vor fi niciodată mai deştepţi decât noi. Sunt mai proşti şi mai hoţi decât noi! Şi noi suntem umili!„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru as.ro.

U Craiova, comunicat oficial! Decizii radicale luate de olteni împotriva Austriei

U Craiova este primul brand uriaş din fotbalul românesc care a anunţat că începe boicotul firmelor austriece. Austria a votat împotriva intrării României în spaţiul Schengen. Oltenii lui Mihai Rotaru au anunţat că nici cantonamentul din vară nu se va mai efectua în Austria, aşa cum obişnuiau oltenii.

„În urma atitudinii revoltătoare a Republicii Austria, de a bloca accesul României la Spaţiul Schengen, Universitatea Craiova, fidelă principiilor înrădăcinate în ADN-ul său, a luat decizia de a sancţiona companiile austriece partenere cu un boicot total.

Începând din această lună, clubul îşi va muta conturile de la banca cu acţionariat austriac Raiffeisen Bank, iar alimentarea cu combustibil şi consumabile a parcului auto al Ştiinţei nu se va mai realiza în staţiile OMV-Petrom. Totodată, începând de anul viitor, tradiţionalul cantonament de vară al leilor nu se va mai face în vreo staţiune montană din Austria, ci într-o altă ţară europeană care are condiţii de pregătire similare.

Din punctul nostru de vedere, aceste companii, dar nu numai ele, sunt părtaşe la politica absurdă şi discriminatorie la adresa românilor şi a României, promovată de statul austriac în aceste zile. Sperăm ca demersului nostru să i se alăture întreaga suflare fotbalistică românească pentru că, astăzi mai mult ca oricând, trebuie să arătăm că suntem suficient de maturi din punct de vedere instituţional pentru a nu mai acţiona după dictonul: „Capul plecat, sabia nu-l taie!“, a anunţat Universitatea Craiova pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: gigi becaliaustriareactieschenghenaderareromania 

viewscnt
Articole similare