Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şase jucători, OUT de la CFR Cluj! Cine sunt fotbaliştii aflaţi pe lista neagră a lui Dan Petrescu

Şase jucători, OUT de la CFR Cluj! Cine sunt fotbaliştii aflaţi pe lista neagră a lui Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

Înaintea perioadei de mercato din această iarnă, Dan Petrescu (54 de ani) ar fi trecut şase jucători pe lista neagră, fotbalişti la care este dornic să renunţe cât mai curând. Printre ei se numără şi doi jucători transferaţi în vară.

Cu doar trei partide rămase de disputat până la finalul acestui an, CFR Cluj se află pe locul secund în campionat, în urma Farului Constanţa, care are un avans de patru puncte, cu un meci în plus jucat.

Campioana le mai are de înfruntat pe FC Botoşani, FCSB, în partida restantă din etapa a noua, şi Hermannstadt şi îşi propune să încheie 2022 pe primul loc, dacă este posibil.

Pentru prima dată în ultimii ani, pare că CFR Cluj nu va mai cuceri titlul fără probleme, Farul arătând mai bine ca oricând în actuala stagiune.

Un motiv pentru ”căderea” campioanei ar putea fi că Dan Petrescu nu a mai avut aceeaşi inspiraţie pe piaţa transferurilor ca în trecut şi a fost nevoit să se bazeze pe aceeaşi jucători ca de obicei.

În afara de Muhar, Scuffet şi Kollinger, niciun nou-venit nu a reuşit să se impună în primul 11 al ”Bursucului”, iar doi fotbalişti veniţi în vară deja ar fi aproape de plecare, alături de alţi patru jucători din Gruia.

Şase jucători, OUT de la CFR Cluj

 

Conform Prosport, şase jucători s-ar afla pe lista neagră a lui Dan Petrescu şi ar urma să li se ofere rezilierea contractului în această vară. Fotbaliştii în cauză sunt:

  1. Cristian Bălgrădean (34 de ani), 700.000 de euro cota de transfer
  2. Karlo Brucic (30 de ani), 400.000 de euro cota de transfer
  3. Mihai Bordeianu (31 de ani), 1.400.000 de euro cota de transfer
  4. Vito Hammershoy-Mystrati (30 de ani) 700.000 de euro cota de transfer
  5. Cătălin Itu (23 de ani), 400.000 de euro cota de transfer
  6. Segiu Buş (30 de ano), 300.000 de euro cota de transfer

Despre plecările lui Bălgrădean, Itu, Bordeianu şi Buş se vorbea de mai mult timp, în contextul în care nu au jucat deloc în acest sezon.

La fel este şi în cazul lui Brucic, care, deşi a sosit în această vară, nu a fost folosit mai deloc de Petrescu şi are mari şanse să plece.

Numele-surpriză de pe lista neagră este cel al lui Mistrati, care începuse sezonul ca titular, dar s-a ”pierdut”.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare