Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Paraschiv, transfer surprinzător! Atacantul, aproape de echipa care a umilit-o pe Real Madrid

Daniel Paraschiv, transfer surprinzător! Atacantul, aproape de echipa care a umilit-o pe Real Madrid

Hermannstadt​

Comentarii

Daniel Paraschiv (23 de ani) traversează forma carierei la momentul actual, iar, după debutul la naţională, ofertele atât din ţară, cât şi din străinătate au început să curgă. Atacantul lui Hermannstadt ar fi aproape de echipa care a umilit-o pe Real Madrid în ultimul sezon.

Transferat de CFR Cluj în vara lui 2021, Daniel Paraschiv a petrecut doar un an ca jucător legitimat de campioană, timp în care a fost împrumutat la Voluntari şi Hermannstadt.

După o jumătate de sezon impresionantă la Sibiu, în Liga 2, atacantul a fost cedat definitiv nou-promovatei în acest sezon, decizie pe care Dan Petrescu a recunoscut că o regretă.

Paraschiv a marcat mai multe goluri în Superligă, opt, decât orice jucător al CFR-ului şi a apucat să debuteze şi la echipa naţională, chiar dacă a făcut-o în nişte circumstanţe speciale.

Fotbalistul lui Hermannstadt a obţinut un penalty cu prima sa atingere în tricoul echipei naţionale şi a marcat cu a doua, iar ofertele au început să curgă.

Dorit de Rapid în vară şi văzut ca o opţiune pentru Universitatea Craiova, Paraschiv ar putea avea parte de un transfer mult mai surprinzător, nu în campionatul nostru.

Pe canalul de Telegram al publicaţiei Sporturile din Transnistria, sursă citată de Playsport, a apărut informaţia că atacantul român ar fi dorit de Sheriff Tiraspol.

Daniel Paraschiv, transfer surprinzător

Campioana Moldovei a ajuns în atenţia presei internaţionale în urmă cu puţin peste un an, când a reuşit o victorie incredibilă pe Santiago Bernabeu, în grupele Champions League.

2-1 s-a impus atunci echipa din Transnistria, realizând una dintre cele mai mari surprize din istoria competiţiei, împotriva echipei care avea să câştige acea ediţie a Ligii Campionilor.

Majoritatea fotbaliştilor care se aflau pe teren la acea victorie incredibilă au plecat între timp de la Tiraspol, dar Sheriff continuă să domine fără mari probleme întrecerea internă.

După 14 etape din acest campionat, campioana Moldovei are o singură înfrângere şi un avans de şase puncte faţă de locul secund, ocupat de Petrocub.

În plus, Sheriff s-a calificat în primăvara Conference League, după ce s-a clasat pe locul trei în grupa din Europa League din care au mai făcut parte Manchester United, Real Sociedad şi Omonia Nicosia.

Afla mai multe despre: paraschiv+ 

viewscnt
Articole similare