Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Leo Messi a insultat un fotbalist al Olandei în direct: ”La ce te uiţi, prostule?”. Starul Argentinei, cuvinte grele şi pentru arbitrul din sferturi

VIDEO | Leo Messi a insultat un fotbalist al Olandei în direct: ”La ce te uiţi, prostule?”. Starul Argentinei, cuvinte grele şi pentru arbitrul din sferturi

Cupa Mondială

Comentarii

Argentina a reuşit să se califice în semifinalele Cupei Mondiale, la loviturile de departajare, după ce a trecut de Olanda. Sud-americanii au condus cu 2-0, dar au fost egalaţi în ultimele minute, graţie golurilor marcate de nou-intratul Wout Weghorst (30 de ani).

În ziua în care rivala Brazilia a fost eliminată dramatic la loviturile de departajare, Argentina a fost aproape de a suferi o soartă similară, după ce a irosit un avantaj de două goluri împotriva Olandei.

Golul din prima repriză a lui Molina şi penalty-ul marcat de Messi în partea secundă păreau să fi asigurat calificarea în semifinale a sud-americanilor, în contextul în care scorul era 2-0 în minutul 82.

Dar apoi a lovit Wout Weghorst. Intrat pe teren în locul lui Memphis Depay, atacantul deţinut de Burnley a marcat o dublă, egalând dramatic în minutul 90+11, după ce redusese din diferenţă în minutul 83.

În final, cele două goluri ale uriaşului de 1,97 metri nu au făcut decât să amâne victoria Argentinei, care urmează să se dueleze cu Croaţia pentru un loc în ultimul act.

În urma partidei, Leo Messi (35 de ani) s-a prezentat nemulţumit la flash-interviu şi a fost protagonistul unui moment halucinant, foarte neobişnuit lui.

”La ce te uiţi, prostule?”

Cât timp îi punea întrebări un reporter argentinian, lui Messi i-a adresat Weghorst câteva cuvinte, iar starul PSG-ului a explodat, având o ieşire nervoasă la adresa acestuia.

La ce te uiţi, prostule? Du-te acolo, prostule! Hai, du-te acolo!”, a izbucnit Leo Messi.

Jurnalistul a încercat să îl calmeze pe Messi, iar ulterior a confirmat că Weghorst a fost jucătorul pe care l-a insultat fotbalistul de 35 de ani, după ce se speculase că injuriile îi fuseseră adresate chiar lui Louis Van Gaal.

Totuşi, selecţionerul Olandei nu a scăpat nici el de criticile lui Messi, iar arbitrul Mateo Lahoz a fost luat de asemenea la ţintă de căpitanul Argentinei.

”(n.r. Van Gaal) Spune că e un om al fotbalului, dar în timpul meciurilor jucătorii săi aruncă mingea în careu, la bătaie.

Lumea a văzut ce a fost. FIFA nu poate să pună un aşa arbitru la un asemenea meci. Nu s-a ridicat la înălţimea meciului”, a mai spus Messi.

Afla mai multe despre: leo messi 

viewscnt
Articole similare