Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tite, OUT după eliminarea şoc de la Cupa Mondială! Selecţionerul Braziliei a recunoscut: ”Este finalul unui ciclu”

Tite, OUT după eliminarea şoc de la Cupa Mondială! Selecţionerul Braziliei a recunoscut: ”Este finalul unui ciclu”

Cupa Mondială

Comentarii

În sferturile Cupei Mondiale, Brazilia era marea favorită din duelul cu Croaţia, dar nu a reuşit să îşi respecte blazonul. Sud-americanii au fost eliminaţi la loviturile de departajare, în urma unei partide pe care au dominat-o autoritar şi în care au condus.

Marea favorită înaintea debutului Cupei Mondiale, Brazilia a reuşit să îşi asigure primul loc în grupă după doar două etape şi s-a distrat cu Coreea de Sud în optimi.

În acest context, înaintea sferturilor, deja se vorbea despre o semifinală Argentina - Brazilia, dar aceasta nu mai are cum să aibă loc.

Naţionala pregătită de Tite avea să o înfrunte pe Croaţia în sferturile de finală, într-o partidă pe care avea să o domine autoritar.

Sud-americanii nu au reuşit să deschidă scorul în timpul regulamentar, dar au dat lovitura în prelungirile primei reprize de prelungiri, prin Neymar.

Starul lui PSG credea că şi-a calificat echipa în semifinale, dar Bruno Petkovic avea alte planuri, egalând în minutul 116, cu doar al şaselea gol al său pentru Croaţia.

În final, la loviturile de departajare, jucătorii pregătiţi de Zlatko Dalic au fost mai cumpătaţi, reuşind să înscrie cu toate patru reuşitele executate, în timp ce Brazilia a ratat două.

Tite, OUT după eliminarea şoc de la Cupa Mondială

Lui Neymar, care era ultimul executant, nici nu i-a venit rândul să bată, iar Brazilia a suferit o nouă dezamăgire la Cupa Mondială.

Până la următoarea ediţie a Cupei Mondiale, se vor împlini 24 de ani de la ultimul triumf al Braziliei.

În 2006, sud-americanii au fost eliminaţi în sferturi, de Franţa, în 2010, tot în sferturi, de Olanda, în 2014, în semifinale, de Germania, iar, în 2018, de Belgia, de asemenea în sferturi.

În urma eliminării, Tite a recunoscut că este ”finalul unui ciclu” la echipa naţională a Braziliei, sugerând că urmează să îşi dea demisia.

O înfrângere dureroasă, dar sunt împăcat cu mine însumi. Este finalul unui ciclu”, a spus acesta.

Fabrizio Romano a fost la post şi a confirmat de îndată informaţia.

Tite părăseşte naţionala Braziliei. Nu mai este antrenor la Selecao după meciul pierdut împotriva Croaţiei. S-a terminat”, a scris Romano pe Twitter.

Afla mai multe despre: tite 

viewscnt
Articole similare