adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost ucis". ŞOC la Mondial! Qatar, acuzat că a asasinat un jurnalist american: "A primit ameninţări cu moartea"

"A fost ucis". ŞOC la Mondial! Qatar, acuzat că a asasinat un jurnalist american: "A primit ameninţări cu moartea"

Cupa Mondială

Comentarii

Vineri seara, în timpul meciului din sferturile Cupei Mondiale dintre Olanda şi Argentina, jurnalistul american Grant Wahl s-a prăbuşit, în timp ce se afla la masa presei. Acesta a fost dus de urgenţă la spital, dar nu a putut fi salvat.

Prezent în Qatar în postura de corespondent al CBS Sports, Grant Wahl era un nume cunoscut de fanii fotbalului în America, fiind unul dintre cei mai reputaţi jurnalişti din domeniul ”soccer-ului”.

Acesta activa de ani buni în presă şi fusese trimis în Qatar pentru a oferi update-uri în timp real de la faţa locului, ceea ce făcea şi pe contul său oficial de Twitter.

Însă, din păcate pentru Wahl şi familia sa, meciul dintre Olanda şi Argentina avea să fie ultimul din viaţa jurnalistului, care s-a prăbuşit la masa presei şi s-a stins ulterior din viaţă.

De mai multe zile, Grant Wahl recunoştea public că nu se simte bine din punct de vedere medical, dar nu s-a gândit că ar putea suferi de vreo afecţiune serioasă.

Jurnalistul american a fost protagonistul unor scene şocante la începutul Cupei Mondiale, când a fost reţinut la intrarea pe stadion din cauza faptului că purta un tricou cu mesaje pro LGBT.

Acuzaţii incredibile aduse regimului din Qatar

 

În acest context, fratele său are o ipoteză şocantă: Eric Wahl a recunoscut, pe reţelele de socializare, că este homosexual şi că el este motivul pentru care fratele său purta acel tricou.

Eric Wahl a dezvăluit că fratele său primise ameninţări cu moartea din cauza mesajelor sale pro LGBT şi este de părere că regimul din Qatar l-ar fi asasinat pe acesta din această cauză.

Numele meu este Eric Wahl. Locuiesc în Seattle, Washington. Sunt fratele lui Grant Wahl. Sunt gay. Eu sunt motivul pentru care a purtat tricoul cu curcubeu la Cupa Mondială.

Fratele meu era sănătos. Mi-a spus că a primit ameninţări cu moartea. Nu cred că doar a murit, cred că a fost ucis. Şi doar vă implor pentru ajutor.

Încă încercăm să aflăm ce s-a întâmplat. S-a prăbuşit la stadion, a fost resuscitat şi dus cu un Uber la spital şi a murit, conform lui Celine (n.r. Celine Gounder, soţia lui Grant Wahl).

Tocmai am vorbit cu departamentul de stat şi Celine a vorbit cu Casa Albă”, a transmis Eric Wahl, într-un videoclip care a dispărut între timp de pe contul său de Instagram.

Deocamdată, cauzele exacte ale morţii lui Grant Wahl nu au fost dezvăluite oficial.

viewscnt
Articole similare