Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Flavius Stoican, noul antrenor de la FC Botoşani!

OFICIAL | Flavius Stoican, noul antrenor de la FC Botoşani!

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a anunţat oficial, sâmbătă, numirea lui Flavius Stoican (46 de ani) ca antrenor la echipă, după ce Mihai Teja a plecat.

Flavius Stoican a revenit în Superligă, după ultima experienţă, de la CS Mioveni. Antrenorul a preluat-o pe FC Botoşani, echipă pe care trebuie să o salveze de la retrogradare.

OFICIAL | Flavius Stoican, noul antrenor de la FC Botoşani!

Printr-un comunicat oficial, FC Botoşani a anunţat, sâmbătă, numirea lui Flavius Stoican ca antrenor la echipa lui Valeriu Iftime.

"Bine ai venit, Flavius Stoican! FC Botoşani anunţă, oficial, numirea lui Flavius Stoican ca antrenor al echipei noastre, după ce, anterior în acest sezon, fusese tehnicianul celor de la CS Mioveni. Îi dorim mult succes noului nostru antrenor şi îi dorim să aibă parte de cât mai multe realizări pe banca tehnică a echipei noastre! Hai, Botoşani!", se arată în comunicatul echipei.

Dinamo, Chindia, CS Mioveni, FC Voluntari, Zimbru Chişinău, Pandurii Tg. Jiu, Poli Iaşi, Petrolul Ploieşti, Viitorul Pandurii Tg. Jiu şi FCU Craiova sunt cluburile pe care le-a antrenat Flavius Stoican.

Valeriu Iftime anunţase acordul cu Flavius Stoican, vineri

FC Botoşani trece printr-o situaţie grea în clasamentul Superligii şi se luptă la retrogradare, deşi ambiţiile erau pentru play-off. După plecarea lui Mihai Teja, FC Botoşani i-a dorit pe Adailton, dar şi pe Marius Croitoru înapoi, doar că niciun antrenor nu a acceptat oferta.

Ca atare, s-a ajuns la intermatul asigurat de Mihai Ciobanu, dar Valeriu Iftime a luat o decizie rapidă şi importantă după înfrângerea suferită de echipa sa cu FCSB, 0-2 în Cupa României, în care formaţia lui Gigi Becali a folosit mai mulţi jucători tineri.

Valeriu Iftime va încerca să redreseze "corabia" de la FC Botoşani cu Flavius Stoican, antrenor care a pregătit-o ultima dată pe CS Mioveni, în Superligă.

„În momentul ăsta am antrenor. Azi noapte am decis să pun un antrenor cu experienţă pentru că experimentul ăsta sau să încerc tot felul de improvizaţii din club. Nu am văzut tot meciul că sunt plecat, dar ce am auzit mă înspăimântă.

Nu credeam că fotbalul te pedepseşte atât de repede şi de rău. Ca atare am vorbit cu Flavius Stoican să vină la Botoşani, el având o predilecţie, a făcut treabă bună la Iaşi, îi place Moldova, sper să facă treabă măcar până în vară la Botoşani, să mă scape de la retrogradare”, a spus Valeriu Iftime, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: flavius stoicanfc botosanioficialantrenor 

viewscnt
Articole similare